>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia voitti kameroiden sokkotestin, vaikka 1020 ei ollut mukana

2
Matti Vähäkainu

Lumia voitti kameroiden sokkotestin, vaikka 1020 ei ollut mukana
Lumia 1520 on voittanut PhoneArenan sokkotestin. Kilpatovereina oli aivan uusimpia huippupuhelimia kaikilta suurimmilta valmistajilta.

Äänestäjät arvioivat kuuden eri kuvausolosuhteen perusteella parhaan puhelimen. Puhelinten nimet ja tiedot oli peitetty eli kyseessä oli sokkotesti. Noin 2200 äänestä Lumia sai 17,9 prosenttia eli 398 kappaletta. Toiseksi testissä tuli LG G2. Applen uusin iPhone oli sijalla viisi ja uusi HTC One (M8) sijalla kuusi. Huonoimmin pärjäsi Nexus 5.

Valitettavasti mukana ei ollut uutta Samsung Galaxy S5:ttä tai Lumia 1020:aa. Myös 50 megapikselin kuvia ottava Find 7 olisi ollut mukava nähdä vertailussa, kuten myös Xperia Z2.

Kaikki kuvat ja niiden zoomattavat vertailut löytyvät PhoneArenan verkkosivulta. Osuiko sinusta valinta oikeaan puhelimeen?


Kuvakaappaus PhoneArenan tuloksistaEdit. Otsikkoa korjattu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

member83
member83

2

Nokia se vaan rokkailee vuodesta toiseen sokkotesteissä, kun trendeistä ei ole tietoa :)

Odotin kyllä G2:lta huonompaa suoritusta ja note 3:lta parempaa, harmi tosiaan että mm. Z2 ja 1020 jäi pois. Kun yli 4.5 tuumaa on liikaa omaan makuuni.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.