Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastiko ranskalainen puhelinsuojien tekijä Nokia Lumia 1820:n olevan tulossa?

1
Juha Tuppi

Paljastiko ranskalainen puhelinsuojien tekijä Nokia Lumia 1820:n olevan tulossa?
Laitevalmistajien uusille malleille tehdyt suojat ovat aikaisemminkin vahvistaneet etukäteen tulossa olevia laitteita, joten toivoa sopii, ettei tämäkään kerta ole poikkeus.

Btekt-sivusto raportoi tänään ranskalaisen Noreven julkistaneen sivustollaan tulevat Nokia Lumia 1820-, Samsung Galaxy S5 Zoom- ja Galaxy S5 Mini -älypuhelimille valmistettavat suojat. Muun muassa Lumia 1820:sta on liikkunut jo aikaisemmin tänä vuonna epämääräisiä huhuja.


Lähteen mukaan Lumia 1820:sta huhutaan tulevan yksi Nokian merkittävimmistä julkaisuista, ja se tullee kantamaan sisällään Qualcommin Snapdragon 805 -prosessoria sekä kolmea gigatavua keskusmuistia. Laitteesta löytyy huhujen mukaan myös 5,2 tuuman näyttö 2K-resoluutiolla.

Samsungin Galaxy S5 Zoomille povataan laitteistotiedoiksi 4,8 tuuman näyttöä sekä 20 megapikselin kameraa. Galaxy S5 Minin sen sijaan arvellaan olevan nimensä mukaisesti kompakti versio Galaxy S5:stä ja tulevan joko Qualcommin Snapdragon 800 tai 801 -prosessorilla ja Android 4.3-käyttöjärjestelmällä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Miksi Nokia julkaisisi toisen sukupolven (xx2x) nimeä kantavan laitteen, eikä kolmannen sukupolven 8.1 -laitteen xx3x -nimellä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja