Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastiko ranskalainen puhelinsuojien tekijä Nokia Lumia 1820:n olevan tulossa?

1
Juha Tuppi

Paljastiko ranskalainen puhelinsuojien tekijä Nokia Lumia 1820:n olevan tulossa?
Laitevalmistajien uusille malleille tehdyt suojat ovat aikaisemminkin vahvistaneet etukäteen tulossa olevia laitteita, joten toivoa sopii, ettei tämäkään kerta ole poikkeus.

Btekt-sivusto raportoi tänään ranskalaisen Noreven julkistaneen sivustollaan tulevat Nokia Lumia 1820-, Samsung Galaxy S5 Zoom- ja Galaxy S5 Mini -älypuhelimille valmistettavat suojat. Muun muassa Lumia 1820:sta on liikkunut jo aikaisemmin tänä vuonna epämääräisiä huhuja.Lähteen mukaan Lumia 1820:sta huhutaan tulevan yksi Nokian merkittävimmistä julkaisuista, ja se tullee kantamaan sisällään Qualcommin Snapdragon 805 -prosessoria sekä kolmea gigatavua keskusmuistia. Laitteesta löytyy huhujen mukaan myös 5,2 tuuman näyttö 2K-resoluutiolla.

Samsungin Galaxy S5 Zoomille povataan laitteistotiedoiksi 4,8 tuuman näyttöä sekä 20 megapikselin kameraa. Galaxy S5 Minin sen sijaan arvellaan olevan nimensä mukaisesti kompakti versio Galaxy S5:stä ja tulevan joko Qualcommin Snapdragon 800 tai 801 -prosessorilla ja Android 4.3-käyttöjärjestelmällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Miksi Nokia julkaisisi toisen sukupolven (xx2x) nimeä kantavan laitteen, eikä kolmannen sukupolven 8.1 -laitteen xx3x -nimellä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.