Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi muutakin kuin puhelimia, tässä on Nokia MD-12

Matti Vähäkainu

Nokia julkaisi muutakin kuin puhelimia, tässä on Nokia MD-12
Nokia esitteli eilen Microsoftin Build-tapahtumassa kolme uutta puhelinta: Lumia 930, Lumia 630 ja Lumia 635. Näiden lisäksi Nokialla laajensi lisälaitteiden portfoliota langattomalla MD-12-kaiuttimella.

Nokia kertoo Ääni-blogissaan, että 180 gramman painoinen piskuinen kaiutin on erityisen hyvä toistamaan matalia taajuuksia. Laitteen pohjaan on sisäänrakennettu värähtelevä aktuaattori, joka toimii erityisen hyvin kovilla pinnoilla.

Bluetoothilla toimiva kaiutin soittaa yhdellä latauksella 15 tuntia musiikkia ja se tukee Nokian aiempien langattomien kaiutinten tavoin NFC-paritusta. Pakkauksesta löytyy myös liittimet, mikäli haluaa käyttää langallista liitäntätapaa.

Laitteen hinta on edeltäjiään huomattavasti huokeampi 39 eurolla. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, keltainen, vihreä ja oranssi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja