Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli Lumia 930:n – tämän verran se maksaa

1
Manu Pitkänen

Nokia esitteli Lumia 930:n – tämän verran se maksaa
Nokian laiteyksikön johtaja Stephen Elop julkisti Microsoftin Build-kehittäjätapahtumassa uuden Lumia 930:n, jonka lehdistökuvan evleaks vuoti hetkeä aiemmin.

Puhelin muistuttaa ulkoisesti Verizon-operaattorin kautta helmikuussa myyntiin tullutta Lumia Iconia, mutta teknisestikin puhelimet ovat samanlaisia. Lumia 930:sta löytyy viiden tuuman Full HD -näyttö, 2,2 GHz:n Snapdragon 800 -suoritin, 20 megapikselin Pureview-kamera ja neljä Rich Recording -äänentallennusta tukevaa HAAC-mikrofonia.

Nokia Lumia 930:n myynti alkaa kesäkuussa valikoiduilla markkinoilla Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Intiassa. Nokia Lumia 930:n arvioitu hinta ennen veroja ja muita kuluja on 459 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja