Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 225 esiteltiin - 39 euroa maksava internet-puhelin

4
Sami Koivunen

Nokia 225 esiteltiin - 39 euroa maksava internet-puhelin
Nokia on julkistanut uuden Nokia 225 -puhelimen, jota yhtiö markkinoi Nokian ohuimpana internet-puhelimena.

Puhelin sisältää ei-kosketusnäytölliselle puhelimelle kookkaan 2,8 tuuman näytön, kahden megapikselin kameran, microSD-korttipaikan, 1200 milliampeeritunnin akun sekä roiskeita ja pölyä hylkivän näppäimistön. Puhelimen mitat ovat 124 x 55,5 x 10,4 millimetriä ja paino 99,8 grammaa. Internet-yhteyksiltään 225 tukee ainoastaan 2G-yhteyksiä.

Nokia 225 sisältää valmiiksi asennettuna Nokian Xpress-selaimen, Bing-haun, Facebookin ja Twitterin. Laitteesta löytyy myös FM-radio ja MP3-soitin, jolle luvataan maksimissaan 49 tuntia toistoaikaa. Puheajaksi kerrotaan 21 tuntia ja valmiusajaksi peräti 36 päivää. Peleistä valmiiksi löytyvät Block Breaker 3, Asphalt 6, Assassins Creed 3, The Avengers ja Real Football 2012.

Puhelin tulee saataville myös kahden SIM-korttipaikan versiona. Loppukeväästä alkava myynti tapahtuu valikoidalla markkinoilla 39 euron hintaan, johon sisältyvät myös verot. 225 tulee saataville punaisena, keltaisena, vihreänä, mustana ja valkosena. Puhelin kuuluu samaan kategoriaan MWC-messuilla esitellyn 29 euroa maksavan Nokia 220 -peruspuhelimen kanssa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Mistä tuo hintatieto on saatu (minkä maan/operaattorin) ? sillä myös toisenlaisia hinta-arvioita esitetty.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

2

Aika jännä että vielä tänäkin päivänä, julkaistaan 2g puhelimia. Oisko toi nyt niin paljon nostanut hintaa, jos ois laittanut sen 3g:n mukaan? Aika tökeröä on käyttää esim FB:tä tolla. Muuten ihan ok specseillä oleva puhelin.

Vastaa
dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bodomed:

Aika jännä että vielä tänäkin päivänä, julkaistaan 2g puhelimia. Oisko toi nyt niin paljon nostanut hintaa, jos ois laittanut sen 3g:n mukaan? Aika tökeröä on käyttää esim FB:tä tolla. Muuten ihan ok specseillä oleva puhelin.

Taitaa olla katteet ja hintakilpailu noissa 30 euron luureissa sillä tasolla, että 10 sentinkin tuotantokustannuksen nousu söis katteet pois. Noiden pointtihan on se "next billion" eli kehitysmaat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja