Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi opastevideoita Lumiaan vaihtaville

2
Matti Vähäkainu

Nokia julkaisi opastevideoita Lumiaan vaihtaville
Nokian brittiosasto on lisännyt YouTubeen joukon videoita, joilla on tarkoitus helpottaa uuden Lumia-omistajan elämää. Videoilla esitellää kuinka tietoja siirretään vanhan ja uuden puhelimen välillä.

Videoita on kaikkiaan viisi kappaletta (kaikki löytyvät alta) ja niissä tiedot otetaan talteen ensin vanhalta puhelimelta ja sen jälkeen siirretään uuteen Lumiaan. Videoiden avulla siirto onnistuu vanhasta Symbian-Nokiasta, iPhonesta, Androidista, Blackberrystä sekä Windows Phone -puhelimesta.
Noin neljän minuutin mittaisilla videoilla asiat käydään läpi hyvin yksityiskohtaisesti ja ne soveltuvat hyvin myös hieman vähemmän älypuhelimista tietäville.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

waiski
waiski

1

Eipä siirtyneet yhteystiedot Galaxy S:stä Lumia 920:een aikanaan ku kokeili. En tiedä miten tuo tiedonsiirtosofta on kehittynyt, mutta nythän sillä ei ole väliä, kun on jo manuaalisesti näpytellyt kaikki yhteystiedot.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja