Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S5:n myynti alkaa tänään Suomessa

4
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S5:n myynti alkaa tänään Suomessa
Samsungin Galaxy S5 tulee tänään myyntiin Suomessa. Puhelin esiteltiin helmikuun lopulla Barcelonan MWC-messuilla, eli puhelinta on odotettu myyntiin reippaan kuukauden ajan.

Uuden mallin kehityksessä Samsung on panostanut biometriikkaan, kameraan sekä puhelimen kestävyyteen erilaisissa olosuhteissa. Galaxy S5:ssä on sormenjälkisensori, jonka avulla puhelimen lukituksen voi aukaista ja hyväksyä esimerkiksi PayPal-ostoksia. Samsung on avannut sormenjälkilukijan kehittäjille, joten sitä saatetaan hyödyntää muissakin käyttökohteissa. Terveyteen liittyvät satsaukset näkyvät puhelimen takapuolelta löytyvästä sykemittarista ja S Health -sovelluksessa, joka toimii Samsungin uuden Gear Fit -rannekkeen kanssa.

Galaxy S5:stä löytyy uudenlainen ISOCELL-kennollinen 16 megapikselin kamera, jonka luvataan vähentävän pikseleiden välistä ristivaikutusta ja laajentavan pääsädekulmaa. Kohinan määrän luvataan vähenevän ja väritarkkuuden vuorostaan paranevan ISOCELL-kameroilla. Puhelimessa on myös vaihe-eroon pohjautuva automaattitarkennus, minkä ansiosta kuvien tarkennus voidaan tehdä erittäin nopeasti. Samsung on myös mahdollistanut kuvien tarkennuksen jälkikäteen. Kameralla voidaan kuvata UHD-videota 30 FPS:n tarkkuudella.


Samsungin mukaan puhelin IP67-sertifioitu, eli se kestää pölyä ja roiskevettä.

Full HD -näytöllä varustetun puhelimen suositushinta on 699 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

kisum10
kisum10

2

Mitä sitä vingutaan massamuistista, sd-korttipaikka löytyy ja pilvitallennus ilmaista. Niin ja sitten löytyy nettiradiot ja spotify...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti keijo123:

Mää ostamassa 16gb puhelinta jossa 8gb vapaata tilaa =DD


Missä olit ostamassa, jos tuon tuonverran vapaata oikeasti oli ?
vai ihan kuulupuheilla heitit ?

Galaxy S5:een onneksi saa muistikortin, sisäinen käy helposti niukaksi, vaikka vähän enemmänkin kuin sinulla olisi paketista ottaessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja