Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S5:n avauspäivän myynti rikkoi selvästi S4:n vastaavan

1
Sami Koivunen

Samsung Galaxy S5:n avauspäivän myynti rikkoi selvästi S4:n vastaavan
Korealainen ZDNet kertoo Samsung Galaxy S5:n olleeen julkaisupäivänään jättimenestys. Samsung Galaxy S4:ään verrattuna SGS5:n myyntiluvut ovat olleet yli 30 prosenttia suuremmat.

GSM Arena uutisoi joillakin Euroopan markkinoilla uusimman Samsungin lippulaivan kysynnän olleen yli kaksinkertaista verrattuna viime vuoden tapahtumiin. Muun muassa Lontoossa, Pariisissa ja Amsterdamissa sadat ihmiset ovat jonottaneen Samsung-liikkeisiin saadakseen uusimman lippulaivan käsiinsä.

On kuitenkin syytä muistaa, että edeltäjäänsä verrattuna SGS5 tuli myyntiin laajemmin heti avauspäivänään. Perjantaina SGS5 tuli myyntiin 125 maassa ja seuraavien päivien aikana julkaisu nähdään vielä 25 muussakin maassa. Uutisoimme aiemmin SGS5:n myyntiodotusten olevan 10 miljoonan kappaleen luokkaa ensimmäisten 25 päivän aikana.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

delic
delic

1

Maita oli tosiaan nyt yli tuplasti enemmän, sgs4 julkaisussa maita oli vain 60. Aika vaikea on sanoa siis, että myikö hyvin vai huonosti.

Mielenkiintoisinta on se että samsungillakin on nyt Applen tapaan jonottavia fanipoikia, onko nyt siis se aika, kun kaikkia samsung käyttäjiä voi alkaa kutsua Slampaiksi? Ja uskovaisiksi jne.

Tavallaan jännä, että samsung on jopa mainoksissaan mollannut jonottavia Applefaneja ja nyt ovat itse samassa tilanteessa :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja