Saksalaiskauppa paljastaa Lumia 930:n Euroopan julkaisupäivän ja hinnan

8
Matti Robinson

Saksalaiskauppa paljastaa Lumia 930:n Euroopan julkaisupäivän ja hinnan
Saksalaiskauppa Cyberport on paljastanut, että Nokian odotettu Lumia 930 saapuu myyntiin jo 15. päivä tulevaa kuuta. Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin myynnissä olevan Icon-mallin sisarmalli Lumia 930 on saksalaiskaupan listoilla 599 euroa.

Samaan aikaan toinen saksalaiskauppa MediaMarkt kertoo, että Lumia 630 saapuu myyntiin jo isoveljeään aikaisemmin, 5. toukokuuta. Molempia laitteita saa ennakkotilattua kaupoista, mutta aivan sata prosenttisesti ei kannata julkaisupäiviin vielä uskoa.

Lumia 930 on Nokian viimeisin lippulaivamalli ja Lumia 630 edullisemman luokan malli, joka pyrkii astumaan kenties Lumia 520:n suuriin saappaisiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (8)

Taeco
Taeco

1

Olen tässä vähän miettinyt, että pitäisikö nykyinen L920 päivittää uuteen malliin. Korkearesoluutioisempi kamera ja parempi näyttö houkuttelisivat. Vai pitäisiköhän kärsivällisesti odottaa, millainen 1030:sta tulee...

Vastaa
perhana
perhana

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Olen tässä vähän miettinyt, että pitäisikö nykyinen L920 päivittää uuteen malliin. Korkearesoluutioisempi kamera ja parempi näyttö houkuttelisivat. Vai pitäisiköhän kärsivällisesti odottaa, millainen 1030:sta tulee...

Itseänikin olisi kiinnostanut vaihtaa L920:n 1020:seen kun sitä saa nyt niin houkuttelevaan hintaa, ihan vaan sen kameran takia..
Mutta kun on päässyt tottumaan siihen että kännykässä on valmiina langaton lataus eikä tarvitse autossakaan muuta kuin lätkäistä luuri autotelineeseen ja lataus toimii ilman pistokkeiden kanssa tusaamista, ja yöpöydällä sama juttu, niin ei oikein osaa enää edes kuvitella luuria ilman langatonta latausta, ja lisäkuori sen takia jotenkin tuntuu tympeältä, hemmetin painosta nillittäjät kun saivat Nokian jättämään uusista malleista sen sisäänrakennetun langattoman latauksen pois.

Vastaa
Taeco
Taeco

3

@2
Niin noh, 930 langaton lataus on sisäänrakennettu ja kuuleman mukaan puhelimen mukana tulisi langaton laturi. Kun katsoo 1520:n (jossa on sama kenno, kuin 930:ssä) ja 1020:n välisiä vertailuja, niin erot eivät tosiaan ole suuria.


Lisäksi 930 tarjoaa paljon muuta, mitä 1020:stä ei löydy. Ehkä suurin syy, miksi itse vältän 1020 on sen surkea pentile-näyttö, joka on paljon ikävämmän näköinen, kuin esim. 920:n rgb-näyttö. 930:n näyttö on myös pentile, mutta on sentään 1080p (eli käytännössä sama paneeli kuin sgs4:ssä), jolloin sen karheus ei liene niin silmiinpistävä.

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Olen tässä vähän miettinyt, että pitäisikö nykyinen L920 päivittää uuteen malliin. Korkearesoluutioisempi kamera ja parempi näyttö houkuttelisivat. Vai pitäisiköhän kärsivällisesti odottaa, millainen 1030:sta tulee...

Itseänikin olisi kiinnostanut vaihtaa L920:n 1020:seen kun sitä saa nyt niin houkuttelevaan hintaa, ihan vaan sen kameran takia..
Mutta kun on päässyt tottumaan siihen että kännykässä on valmiina langaton lataus eikä tarvitse autossakaan muuta kuin lätkäistä luuri autotelineeseen ja lataus toimii ilman pistokkeiden kanssa tusaamista, ja yöpöydällä sama juttu, niin ei oikein osaa enää edes kuvitella luuria ilman langatonta latausta, ja lisäkuori sen takia jotenkin tuntuu tympeältä, hemmetin painosta nillittäjät kun saivat Nokian jättämään uusista malleista sen sisäänrakennetun langattoman latauksen pois.

Langaton lataaminen toimii Lumia 1020:ssä, Nokian oman suojakotelon kanssa, joka ei eroa muiden valmistajien koteloista ulospäin lainkaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Olen tässä vähän miettinyt, että pitäisikö nykyinen L920 päivittää uuteen malliin. Korkearesoluutioisempi kamera ja parempi näyttö houkuttelisivat.


930 puuttuu nykytiedon mukaan vilkaisunäyttö, se osalla kaupaneste kunnes sellainen siihen tulee (tulemista ei ole vahvistettu)

Muuten 930 pitkälti parempi vaihtoehto kuin 1020.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mrmistermrmister:


Langaton lataaminen toimii Lumia 1020:ssä, Nokian oman suojakotelon kanssa, joka ei eroa muiden valmistajien koteloista ulospäin lainkaan.


Mitä suojakoteloa tarkoitat, esim läpälliset hankaloittaa sitä autotelinekäyttöä. Enkä sellaista Nokia Qi kuorta nähnyt hyllyillä.

Taasen Nokia CC-3066 Qi kuoret käytettävyydeltään ja toimivuudeltaan ovat kaukana kiinteästä Qi tuesta (esim vs 920 saati 1520). Tuosta kuoresta ei ole edes suojaksi, koska peittää lähinnä vain takakannen ja voi jopa lisätä senkin puolen naarmuuntumista. tuolla kuorella tosin laite sopii useisiin autotelineisiin johon 1020 sopii ilman kuortakin. se ei tarkoita että Qi lataus toimisi.

Vastaa
tikte76
tikte76

6

Lumia 930 puhelimesta puuttuu Glance Srceen kun sen näytöstä puuttuu näyttö muisti. ja siinä näkyisi vastaamattomat puhelut ja viestit. sen voi saada ohjelmalla näkymään mutta kuluttaa virtaa. ja sgs s4 näyttössä näkyy alipikseleinä 1080p joten aivan täysi fullhd tuki siinä ei ole. näin olen lukenut jostain.

Vastaa
tikte76
tikte76

8

riippuen onko ne jo tuotannossa nimellä Nokia vai onko tulossa ensiviikon jälkeen tuotantoon Lumia nimellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.