>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan Huawei Ascend P7 -älypuhelimen tiedot vuotivat

2
Sami Koivunen

Tulevan Huawei Ascend P7 -älypuhelimen tiedot vuotivat
Luotettavaksi osoittautunut sarjavuotaja @evleaks on vuotanut ensi kuussa julkaistavan Huawei Ascend P7 -älypuhelimen tekniset tiedot.

Laajasti etukäteen vuodetun Ascend P7:n ominaisuuksiksi kerrotaan 1.8 gigahertsin neliytiminen Kirin 910T -järjestelmäpiiri, viiden tuuman FHD-näyttö, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, kolmentoista ja kahdeksan megapikselin kamerat ja 2500 milliampeeritunnin akku.

Puhelimen paksuudeksi @evleaks kertoo alle 7 millimetriä. Edeltäjämalli P6:n paksuus oli sekin vaivaiset 6,18 millimetriä ja tulevan P7:n kerrotaan olevan ulkoisesti myös hyvin paljon edeltäjänsä kaltainen. Huawei Ascend P7 julkaistaan Pariisissa 7. päivä toukokuuta.

Edeltäjämalli Ascend P6 julkaistiin myös Suomessa ja Puhelinvertailun arvostelu älypuhelimesta löytyy täältä. Hinnaltaan Ascend P6 sijoittui uutena 350-400 euron luokkaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jaakopson (vahvistamaton)

1

Ovat sentään lisänneet 16 gigaa muistia. Toivottavasti ovat oppineet ja laitttaneet tuohon p7 tämän päivän grafiikka suorittimen, joka pyörittäisi pelejä tosi sulavasti. P6 kun pilattiin muutaman vuoden takaisella grafiikka suorittimella mikä teki siitä alitehoisen. Toivottavasti myös akun kestoa on saatu parannettua. Jos tuo tulee myyntiin 300€ hintaan niin voisin ostaakkin

Vastaa
Ranvier
Ranvier

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jaakopson:

Ovat sentään lisänneet 16 gigaa muistia. Toivottavasti ovat oppineet ja laitttaneet tuohon p7 tämän päivän grafiikka suorittimen, joka pyörittäisi pelejä tosi sulavasti. P6 kun pilattiin muutaman vuoden takaisella grafiikka suorittimella mikä teki siitä alitehoisen. Toivottavasti myös akun kestoa on saatu parannettua. Jos tuo tulee myyntiin 300€ hintaan niin voisin ostaakkin

Eikö kannattaisi ostaa mieluummin vaikka Oneplus One tai Nexus 5?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.