Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung: "Rajallisessa määrässä Galaxy S5 -laitteita kameravika"

Juha Tuppi

Samsung: Rajallisessa määrässä Galaxy S5 -laitteita kameravika
Samsung on myöntänyt, että rajallista määrää Galaxy S5 -laitteista vaikuttaa vaivaavan kameravika.

The Verge raportoi tänään internetissä ilmi käyneistä tapauksista, joissa Samsungin uudessa lippulaivapuhelimessa on ilmennyt kameran lamauttava vika. Raporttien mukaan laite on yllättäen ilmoittanut kameran toimintaviasta ("camera failure"), minkä jälkeen kamera on lakannut kokonaan toimimasta. Toistaiseksi syytä vikaan ei tiedetä.

Valtaosa viallisista laitteista vaikuttaa olevan yhdysvaltalaisen Verizon-matkapuhelinoperaattorin malleja, joten kyseessä voi olla rajallista erää koskeva ongelma. Tätä mieltä vaikuttaa olevan myös Samsung, joka on The Vergelle antamassaan lausunnossa myöntänyt ongelman. Samsung on luvannut tehdä kaikkensa auttaakseen asiakkaitaan ja vakuuttaa vaihtavansa vialliset laitteet uusiin.

Lähteen mukaan tapausten määrä ei myöskään vielä anna aihetta olettaa, että kyseessä olisi todellinen kriisi.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja