Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Nokian laitteita esitellään nyt osana Microsoftia

2
Matti Vähäkainu

Näin Nokian laitteita esitellään nyt osana Microsoftia
Nokia on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jonka nimenä on Not Like Everybody Else – hieman kuin Jollan slogan. Kyseessä on ensimmäinen mainos, jonka Nokian entinen laiteyksikkö julkaisee osana Microsoftia.

Videossa, sen nimen mukaisesti, tuodaan esiin laitteiden erilaisuutta, jossa osana on tietysti Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmä, mutta erityisesti Nokia tuoma värikäs luonne. Videolla muu maailma ja sen tallaajat ovat harmaata massaa ja Nok... Microsoftin laitteiden käyttäjät ovat kirkkaan värisiä. Nokiasta ei mainitakaan muuta kuin YouTube-kanavan nimessä, jonka vaihtaminen on edelleen ilmeisesti kesken.
Stephen Elop kertoikin AMA-kyselysessiossa tänään, että Nokian puhelimistakin tuttua värikästä persoonallisuutta nähdään tulevaisuudessa myös konservatiivisempana tunnetun Microsoftin riveissä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Hyvin tehty mainos, mutta täytyy kyllä sanoa, että tuntui todella oudolta ja oikeastaan vastenmieliseltä nähdä videon lopuksi Nokian sijasta Microsoftin logo. Tuntuu aivan siltä, kuin videoon olisi vahingossa laiteetu väärä nimi lopetukseen. Niin vahvasti tuosta näkyy Nokian muotokieli ja innovaatio, johon on jo Lumioidenkin osalta totuttu useampien vuosien aikana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja