Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elop: Nokiaa ei nimenä tulla käyttämään kauaa

2
Valtteri Ahonen

Elop: Nokiaa ei nimenä tulla käyttämään kauaa
Microsoftille Nokian puhelinliiketoiminnan mukana siirtynyt Stephen Elop on kommentoinut siirtoa Nokia Converstations -blogissa.

Jonkin aikaa on huhuttu, että Microsoft saattaisi käyttää uusissa puhelimissaan Microsoft Mobile brändiä, joka on välähdellyt erilaisissa yhteyksissä. Blogin kyselyssä Elop selvensi kuitenkin, että Microsoft Mobile Oy on luotu vain lakiteknisistä syistä jouhentamaan puhelinliiketoiminnan siirtymistä, eikä sitä ole nimenä tarkoitus käyttää kuluttajatuotteisssa.

Elop kertoo myös, että Nokia on nimenä tippumassa pois nopealla aikataululla huolimatta siitä, että Microsoft on ostanut oikeiden käyttää nimeä hyvän tovin puhelimissaan. Tällä hetkellä ei vielä tiedetä, minkä nimen Microsoft valitsee käytettäväksi, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan kumpaakaan edellä mainituista. Elopin mukaan uusi nimi on kuitenkin tulossa käyttöön ennemmin kuin myöhemmin.Monissa lähteissä on arvuuteltu erilaisia nimivaihtoehtoja, ja useimmin esiin ovat nousseet esimerkiksi Lumia ja Surface, nimet joita on aiemmin nähty Windows-puhelimissa ja -tableteissa. Myös Xbox on brändinä noussut tapetille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

1

Eikös MS:llä ole oikeus Nokia-nimeen vai peruspuhelimissa?
Älypuhelimissakin se toki tulee pysyyn siirtymäkauden, jolloin myydään ja markkinoidaan myös jo julkaistuja puhelimia. Kenties tulossa olevatkin pysyvät Nokioina, kun työ on aloitettu Nokiana...

Näin siis muistelen mainitun kauppasopimuksesta syksyllä.

Lumia-mallinimen luulisi myös pysyvän käytössä, ainakin jonkun tovin. Sen eteen tullee sitten joku muu kuin Microsoft. Miksi tapaa maailmalla hyvin tunnettu puhelinbrändi?

Vastaa
tikte76
tikte76

2

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset/..._selfie-puhelin

tuolla käydään keskustelua samasta asiasta. eli perus puhelimiin sai luvan käyttää Nokia nimeä ja ehkä vuoden loppuun asti saa käyttää älypuhelimissa Nokia nimeä mutta syksyllä tulee uudet lumiat ja isolla julkistuksella paitsi pieniä tulee varmaan vielä 530,730,830 lumiat. ja syksyllä ehkä Lumia nimellä. ja tehtaista tulevat voisi lennossa muuttaa Lumia nimeksi mutta en tiedä. ja mainokset tuleeko lumia vai Nokia nimi puhelinten mainoksissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.