Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n seuraava lippulaivapuhelin G3 julkaistaan jo ennen kesää?

Juha Tuppi

LG:n seuraava lippulaivapuhelin G3 julkaistaan jo ennen kesää?
Tuoreimpien tietojen mukaan LG:n uusi lippulaivaälypuhelin olisi tulossa jo mahdollisesti kesäksi markkinoille.

LG mainitsi virallisesti seuraavan lippulaivaälypuhelimensa LG G3:n nimeltä tuoreessa lehdistötiedotteessaan. Tiedotteen mukaan laitteen julkaisun on tarkoitus tapahtua vuoden toisen neljänneksen aikana, ja sen odotetaan nostavan yhtiön liikevaihtoa yhdessä L-sarjan kolmannen sukupolven laitteiden kanssa.

Asiasta myös raportoineen BGR:n mukaan LG saattaa kuitenkin pyrkiä jouduttamaan puhelimensa saapumista markkinoille: lähteen mukaan korealaismediassa povataan LG G3:n julkaisua jo toukokuun loppuun mennessä. Varmuutta julkaisun tarkasta ajankohdasta ei kuitenkaan vielä ole.

LG G3:sta odotetaan Samsungin Galaxy S5:n haastajaa markkinoille. LG ei ole vielä julkaissut virallisesti laitteen tietoja, mutta lukuisten vuotojen perusteella siitä tulee mahdollisesti löytymään Applen iOS 7:ää ulkoasultaan muistuttava käyttöliittymä, 2560 x 1440 -resoluution QHD-näyttö, kolme gigatavua keskusmuistia, Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri ja Android KitKat -käyttöjärjestelmä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.