Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n seuraava lippulaivapuhelin G3 julkaistaan jo ennen kesää?

Juha Tuppi

LG:n seuraava lippulaivapuhelin G3 julkaistaan jo ennen kesää?
Tuoreimpien tietojen mukaan LG:n uusi lippulaivaälypuhelin olisi tulossa jo mahdollisesti kesäksi markkinoille.

LG mainitsi virallisesti seuraavan lippulaivaälypuhelimensa LG G3:n nimeltä tuoreessa lehdistötiedotteessaan. Tiedotteen mukaan laitteen julkaisun on tarkoitus tapahtua vuoden toisen neljänneksen aikana, ja sen odotetaan nostavan yhtiön liikevaihtoa yhdessä L-sarjan kolmannen sukupolven laitteiden kanssa.
Asiasta myös raportoineen BGR:n mukaan LG saattaa kuitenkin pyrkiä jouduttamaan puhelimensa saapumista markkinoille: lähteen mukaan korealaismediassa povataan LG G3:n julkaisua jo toukokuun loppuun mennessä. Varmuutta julkaisun tarkasta ajankohdasta ei kuitenkaan vielä ole.

LG G3:sta odotetaan Samsungin Galaxy S5:n haastajaa markkinoille. LG ei ole vielä julkaissut virallisesti laitteen tietoja, mutta lukuisten vuotojen perusteella siitä tulee mahdollisesti löytymään Applen iOS 7:ää ulkoasultaan muistuttava käyttöliittymä, 2560 x 1440 -resoluution QHD-näyttö, kolme gigatavua keskusmuistia, Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri ja Android KitKat -käyttöjärjestelmä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja