Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko Nokia tuomassa karttansa iPhonelle ja Androidille?

4
Manu Pitkänen

Onko Nokia tuomassa karttansa iPhonelle ja Androidille?
Nokia päätti viime vuoden lopulla poistaa Here-kartat App Store -sovelluskaupasta, mutta yhtiön kartat saattavat olla tekemässä paluun Applen laitteille jollakin aikavälillä. Nokia Poweruser -sivusto on nimittäin laittanut merkille Nokian Here-yksikön työpaikkailmoitukset, joissa haetaan Android- ja iOS-alustat tuntevia kehittäjiä.

Aiemmin Nokian karttapalveluita saatettiin käyttää apukeinona Lumia-puhelimien myynnin edistämiseksi, minkä takia Android- ja iOS-laitteille tarkoitettujen palveluiden kehittämiseen ei haluttu uhrata resursseja. Nyt kun Devices & Services -yksikkö on siirtynyt Microsoftin omistukseen, saattaa Nokian karttadivisioona kyetä kehittämään tuotteitaan aiempaa vapaammin. Uutena strategiana vaikuttaisi olevan Here-karttojen saatavuuden parantaminen kaikissa laitteissa, älypuhelimista autoihin asti.Vuoden 2012 lopulla Nokia kertoi Here Mapsin iOS-sovelluksen julkaisusta ja Here-karttojen Android-alustalle suunnitellun rajapinnan (API) avaamisesta. Androidille ei esitelty varsinaista sovellusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

tataka
tataka

1

Itse ainakin kokisin että olisi hienoa jos kunnon offline kartat tulisivat ilmaisena androidille ja ios:lle. Nokia varmaan käyttää käyttäjiltä saamansa datan parantamaan autojen navigointijärjestelmiä&karttoja josta ne rahat sitten tulevat eli wazen tapaisesti kun sovellus päällä ja netti saatavilla jakaa tietoa nokialle miten liikenne sujuu ja päivittää karttoja myös ehkä tarkemmiksi yms.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

2

Toivottavasti ei tule. Sen verran buginen se Nokian karttasovellus iPhonella oli. Uusia teitäkin oli ilmestynyt ihan lähialueille? Enpä ole niistä teistä ennen tiennytkään...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Toivottavasti ei tule. Sen verran buginen se Nokian karttasovellus iPhonella oli.


Se ei ollut kovin kummoinen, ei ollut ns nattivi sovellus. ja olisi kova yllätys jos samalla sovelluksella jatkaisivat.


Ja varmaan kuluttajien kannalta toivottavaa että Here palvelut tulisi hyvin iOS alustalle. se taiteilua miten Heren kaikki sisältö asiakkaat pidetään tyytyväisenä.

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

4

Nokian HERE -palvelut ovat todella laadukkaita Lumia -laitteissa, mutta eiköhän se iOS -versio ollut lähinnä jonkinlainen kokeilu.

Jos Nokia tuo HEREn uudestaan iOS -alustalle, olen varma, että se tulee olemaan laadukas. Muutenkin, nyt Nokialla on syytäkin siihen sillä se ei enää valmista itse puhelimia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja