Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinten tuhoaminen uutuuspuhelimen eteen loppuu, tässä hulluimmat tuhoamisideat

3
Matti Vähäkainu

Puhelinten tuhoaminen uutuuspuhelimen eteen loppuu, tässä hulluimmat tuhoamisideat
OnePlussan kyseenalainen markkinointikampanja on pian lopussa ja kilpailevat älypuhelimet saavat huokaista helpotuksesta. Puhelimia uuden OnePlus Onen edeltä tuhoamaan kehoittava kampanja päättyy ja voittajat valitaan huomenna.

Kuluttajat alkoivat tuhota puhelimiaan heti kampanjan alussa, vaikka kampanjassa mainitaan, että ainoastaan valittujen 100 henkilön on tuhottava puhelin mielenkiintoisella tavalla ja ainoastaan he saavat tilalle uuden OnePlus Onen.

Kilpailuun osallistui yli 140 000 henkilöä erilaisilla ideoilla puhelimen tuhoamisesta. OnePlus valitsee huomenna onnekkaat, jotka saavat OnePlus Onen dollarilla omakseen kunhan tuhoavat edellisen puhelimensa tai uutena vaihtoehtona lahjoittavat sen hyväntekeväisyyteen. OnePlus kertoo nyt blogissaan, ettei valittujen ole pakko rikkoa puhelinta, vaan vaihtoehtona on antaa se Medic Mobile -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka kierrättää puhelimet syrjäisten seutujen terveydenhuollon käyttöön.

Blogissa kerrotaan lisäksi mielenkiintoisimpia tapoja, joilla puhelimia ollaan luvattu rikkoa. Tässä lista hulluimista ideoista.:
  • Pelaamalla tennistä
  • Kotitekoisella perunatykillä
  • Käyttämällä puhelinta spagetti bolognesen ainesosana
  • Typpijäähdyttämällä ja vasaroimalla
  • Lähettämällä avaruuteen
  • Liekinheittimellä
  • Heittotähdillä
  • Laskuvarjohypyllä – ilman laskuvarjoa


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jorgga
jorgga

1

Jos tuohon olisi voinut osallistua suomessa, E7 olisi joutunut CNC-jyrsimen terän alle ja sen läpi olisi kaiverrettu tuo 1+ Logo.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jorgga:

Jos tuohon olisi voinut osallistua suomessa, E7 olisi joutunut CNC-jyrsimen terän alle ja sen läpi olisi kaiverrettu tuo 1+ Logo.

Suomi kuulu maihin mistä pysty osallistuun.

Mutta mikään E7 ei tainnut olla listoilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.