Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Muovin suosiminen tuli kalliiksi Samsungin mobiililaitteiden pääsuunnittelijalle

1
Juha Tuppi

Muovin suosiminen tuli kalliiksi Samsungin mobiililaitteiden pääsuunnittelijalle
Samsungin pääsuunnittelija iski kirveensä kiveen uuden Galaxy S5 -lippulaivan ulkoasussa.

Reuters raportoi tänään, että Samsung on korvannut aiemman mobiililaitteiden pääsuunnittelijansa Chang Dong-hoonin hänen kakkosmiehellään Lee Min-hyoukilla. Lähteen mukaan Chang Dong-hoon oli esittänyt eropyyntönsä viime viikolla, johon Samsung oli suostunut.

Vaikka Samsung ei kommentoinut syitä eroamisen takana, kyseessä on hyvin todennäköisesti Samsungin uuden Galaxy S5 -älypuhelimen saama kritiikki. Laitteen ulkoasussa on hyödynnetty runsaasti muovia, mikä ei ole ollut käyttäjien mieleen. Muun muassa kilpaileva Android-puhelimien valmistaja HTC vertasi taannoin kultaista Galaxy S5:ttä laastariin.Mobiililaitteiden pääsuunnittelijan pestin menetyksestä huolimatta Chang Dong-hoon jatkaa edelleen Samsungin suunnittelukeskuksen johtajana ja vastaa kattavasti valmistajan suunnittelustrategiasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja