Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG härnää uudella videolla: Uusi huippupuhelin on tulossa

Manu Pitkänen

LG härnää uudella videolla: Uusi huippupuhelin on tulossa
LG on virallisessa kiusoitteluvideossa vahvistanut, että Optimus G:n ja G2:n seuraaja tulee olemaan nimeltään G3. Laite esitellään toukokuun 27. päivänä.

Sonyn, HTC:n ja Samsungin esiteltyä omat lippulaivapuhelimensa jo alkuvuonna, on G3 ollut yksi huhutuimmista Android-puhelimista tänä keväänä. Puhetta on riittänyt erityisen paljon G3:n näytöstä, jonka on jo vahvistettu olevan tarkkuudeltaan QHD-tasoa (2560x1440 pikseliä, neljä kertaa tarkempi kuin 720p). Vuotaneiden tietojen perusteella LG olisi uudistanut Android-käyttöliittymäänsä ottamalla mallia iOS 7:stä.


G3:n pääkameralla voidaan ottaa 13 megapikselin kuvia ja hämäkuvaamista on tukemassa OIS+ (optinen ja digitaalinen kuvanvakain). Suorituskyvystä vastaa kolme gigatavua keskusmuistia ja Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri. Akku on huhujen mukaan kooltaan 3200 milliampeerituntia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja