Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola panostaa edullisiin älypuhelimiin – julkisti uuden Moto E:n

1
Juha Tuppi

Motorola panostaa edullisiin älypuhelimiin – julkisti uuden Moto E:n
Motorola julkisti odotetusti tänään Lontoossa uuden edullisesti hinnoitellun älypuhelimensa Moto E:n.

Moto E tarjoaa 4,3 tuuman sormenjälkiä hylkivän ja Corningin Gorilla Glass 3 -lasilla suojatun 540 x 960 -resoluutioisen qHD-näytön, Qualcommin Snapdragon 200 -piirin 1,2 gigahertsin A7-tuplaydinprosessorilla, 400 megahertsin Adreno 302 -grafiikkapiirin, gigatavun verran keskusmuistia, neljä gigatavua tallennuskapasiteettia (laajennettavissa 32 gigatavuun microSD-kortilla), viiden megapikselin kameran ja sisäänrakennetun 1 980 milliampeeritunnin akun.

Moto E:n takakuori on myös vaihdettavissa ja siihen löytyy useita eri värivaihtoehtoja. Lisäksi laitetta kehutaan roiskeenkestäväksi. Langattomista yhteyksistä huolehtivat Wi-Fi 802.11b/g/n ja Bluetooth 4.0 LE. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.4 KitKat ja laitteelle luvataan rivakkaa päivitystahtia parhaan Android-kokemuksen varmistamiseksi. Moto E:n mitat ovat 124,8 x 64,8 x 12,3 millimetriä ja se painaa 142 grammaa.


Yhdysvalloissa Moto E:n hinnaksi on ilmoitettu 129 dollaria (vajaa 94 euroa) ja Iso-Britanniassa 89 puntaa (noin 109 euroa).


Lisäksi The Verge raportoi Motorolan julkaisseen aiemmasta edullisen hintaluokan hitistään Moto G:stä uuden 4G LTE -yhteyksiä tukevan version, joka tulee myyntiin 3G-version rinnalle. Ottaen huomioon Moto G:n suosion, myös tuoreelle Moto E -tulokkaalle voidaan povata kovaa kysyntää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja