Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli One mini 2:n

1
Manu Pitkänen

HTC esitteli One mini 2:n
HTC on Puhelinvertailu.comin ounasteluiden mukaisesti julkistanut uuden One mini 2 -puhelimensa. Huhtikuun alussa myyntiin tulleen isoveljen (One M8) ulkonäköä lainaavassa mallissa on 4,5 tuuman näyttö.

One mini 2:n teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi 720p-tarkkuuden Super LCD3 -näyttö, 1,2 GHz:n neliydinsuoritin (Snapdragon 400), gigatavu RAM-muistia, 16 gigatavua tallennusmuistia (microSD-muistikorttipaikka), 13 megapikselin pääkamera, viiden megapikselin etukamera ja 2100 milliampeeritunnin akku.

Verkkokauppojen (SystemaStore ja Multitronic) päivitettyjen tietojen mukaan puhelinta alkaisi löytyä varastoista toukokuun 20. päivänä. HTC ei ole vahvistanut hintatietoja, mutta edellä mainitut verkkokaupat ovat hinnoitelleet puhelimen 520 euroon. HTC lupaa puhelimen tulevan myyntiin Suomessa ennen kesäkuun loppua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja