Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Motorolan halpisluuri yllättää nopeusvertailussa Samsung Galaxy S5:ttä vastaan

1
Juha Tuppi

Video: Motorolan halpisluuri yllättää nopeusvertailussa Samsung Galaxy S5:ttä vastaan
Tuore vertailu osoittaa, ettei laitteisto ole kaikki kaikessa, mitä älypuhelimien käytettävyyteen tulee.

Samsungin Galaxy S5 -lippulaivan voisi helposti kuvitella juoksevan renkaita joka suhteessa edullisen hintatason Android-puhelimien ympärillä, mutta tuoreen YouTube-videon perusteella Motorolan uusimmalta tulokkaalta Moto E:ltä löytyykin ässä hihasta.
Luonnollisestikaan Moto E ei kykene pistämään Galaxy S5:lle kampoihin suorituskykytesteissä tai laitteistotehoissa, mutta se onnistuu silti olemaan aavistuksen verran nopeampi tietyissä toiminnoissa, kuten esimerkiksi laitteen lukitustilan avaamisessa ja tiettyjen sovellusten käyttämisessä.


Koska molemmat laitteet käyttävät Android 4.4.2 -käyttöjärjestelmää, erot nopeudessa johtunevat Moto E:n paremmasta optimoinnista, minkä lisäksi Samsungin TouchWiz-käyttöliittymällä saattaa myös olla vaikutusta asiaan. Joka tapauksessa vertailu nostaa entisestään Moto E:n pisteitä mainiona edullisen hintatason Android-älypuhelimena.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

anttiheikki
anttiheikki

1

Kaverin olisi pitänyt tehdä vastakoe vaihtamalla puhelimia kädestä toiseen. Itse en ainakaan ole yhtä nopea vasemmalla kuin oikealla kädellä... Hmmm. En usko että nähtyä koetta voi pitää muuna kuin ajanvietteenä! :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja