Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Motorolan halpisluuri yllättää nopeusvertailussa Samsung Galaxy S5:ttä vastaan

1
Juha Tuppi

Video: Motorolan halpisluuri yllättää nopeusvertailussa Samsung Galaxy S5:ttä vastaan
Tuore vertailu osoittaa, ettei laitteisto ole kaikki kaikessa, mitä älypuhelimien käytettävyyteen tulee.

Samsungin Galaxy S5 -lippulaivan voisi helposti kuvitella juoksevan renkaita joka suhteessa edullisen hintatason Android-puhelimien ympärillä, mutta tuoreen YouTube-videon perusteella Motorolan uusimmalta tulokkaalta Moto E:ltä löytyykin ässä hihasta.

Luonnollisestikaan Moto E ei kykene pistämään Galaxy S5:lle kampoihin suorituskykytesteissä tai laitteistotehoissa, mutta se onnistuu silti olemaan aavistuksen verran nopeampi tietyissä toiminnoissa, kuten esimerkiksi laitteen lukitustilan avaamisessa ja tiettyjen sovellusten käyttämisessä.


Koska molemmat laitteet käyttävät Android 4.4.2 -käyttöjärjestelmää, erot nopeudessa johtunevat Moto E:n paremmasta optimoinnista, minkä lisäksi Samsungin TouchWiz-käyttöliittymällä saattaa myös olla vaikutusta asiaan. Joka tapauksessa vertailu nostaa entisestään Moto E:n pisteitä mainiona edullisen hintatason Android-älypuhelimena.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

anttiheikki
anttiheikki

1

Kaverin olisi pitänyt tehdä vastakoe vaihtamalla puhelimia kädestä toiseen. Itse en ainakaan ole yhtä nopea vasemmalla kuin oikealla kädellä... Hmmm. En usko että nähtyä koetta voi pitää muuna kuin ajanvietteenä! :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.