>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hollannin poliisin uusi ase taistelussa rikollisuutta vastaan: Samsung Galaxy S5

1
Juha Tuppi

Hollannin poliisin uusi ase taistelussa rikollisuutta vastaan: Samsung Galaxy S5
Älylaitteiden yleistymisen myötä myös viranomaiset ovat huomanneet nykyteknologian tarjoamat mahdollisuudet – laitevalinnasta voi tosin olla monta mieltä.

Phone Arena raportoi tänään Hollannin poliisin tilanneen väitetysti 35 000 Samsung Galaxy S5 -älypuhelinta korvaamaan viranomaisten aiemmat BlackBerryt. Perusteluina laitevalinnoille esitettiin muun muassa Galaxy S5:n veden- ja pölynkestävyys, joka tekee siitä otollisen työkalun kentälle, mutta myös laitteen sormenjälkilukijan uskottiin edesauttavan epäiltyjen sormenjälkien välittömässä keräämisessä ja tunnistamisessa. Hollannin poliisi on lähteen mukaan myös kehittämässä omaa sormenjälkisovellustaan laitteen teknologian tueksi.

Ilmeisestikään Hollannin virkavalta ei ole nähnyt viimeaikaisia Samsungin sormenjälkilukijaa koskevia arvioita, tai he olisivat mitä luultavimmin harkinneet hankittavaa laitetta uudemman kerran. Sopinee myös toivoa, etteivät rikollisetkaan ole nähneet netissä kiertänyttä videota lukijan huijaamisesta – muuten hollantilaispoliiseille saattaa tulevaisuudessa riittää pään raapimista sormenjälkitunnistusten kanssa.Toisaalta Samsung Galaxy S5 on kyllä muutoin kelpo laite, joten mahtaisivatkohan yllä mainitut perustelut toimia vain virallisena tekosyynä älypuhelinten päivittämiselle?

Tarkennus 21.5.2014 16:23: SamMobile-sivuston mukaan Hollannin poliisi tai Samsung eivät ole kumpikaan toistaiseksi vahvistaneet väitettä. Mikäli Galaxy S5 kuitenkin hyväksytään virkakäyttöön, ne saapunevat viranomaisille vasta ensi vuoden puolessa välissä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Ilmeisestikään Hollannin virkavalta ei ole nähnyt viimeaikaisia Samsungin sormenjälkilukijaa koskevia arvioita, tai he olisivat mitä luultavimmin harkinneet hankittavaa laitetta uudemman kerran. Sopinee myös toivoa, etteivät rikollisetkaan ole nähneet netissä kiertänyttä videota lukijan huijaamisesta – muuten hollantilaispoliiseille saattaa tulevaisuudessa riittää pään raapimista sormenjälkitunnistusten kanssa.

Mikä noissa linkeissä pitäisi pistää harkitseen uudelleen ?

Kai ne hollantilaiset poliisitkin sen verran päältä katsoo ettei rikollisen anneta teipeillä sun muilla kikkailla?

Ja taitaa nuo laitteet olla tarkoitettu kevyempään käyttöön muutenkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.