Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä näyttää HTC:n tuleva komistus

1
Manu Pitkänen

Tältä näyttää HTC:n tuleva komistus
Teknisten ominaisuuksien jatkoksi evleaks on julkaissut kuvan kehitteillä olevasta HTC One (M8) Primesta, missä laite näkyy kaikissa kuvakulmissa. Evleaksin tietojen mukaan Primen runko on valmistettu alumiinin ja piin seoksesta.

HTC One (M8) Primessa näkyy keväällä esitellyn Onen design, mutta hillittyjen värivaihtoehtojen sijaan HTC näyttää halunneen leikitellä erilaisilla väreillä. Erona aiemmin nähtyihin One-malleihin on myös pääkamera, joka Primessa on "pullistunut" muusta puhelimesta hieman ulos. Ulkoisista eroista voitaneen mainita myös syvyyskameran sijoittelu: One (M8):ssa syvyyskamera oli antennipaikan yläpuolella, mutta Primessa se sijoitettu antennipaikan kohdalle. Kameran teknisistä ominaisuuksista ei ole tietoa.
Evleaksin mukaan Primessa on 5,5 tuuman QHD-näyttö, kolme gigatavua keskusmuistia ja Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri. Komeuden kruunaa vedenkestävä rakenne.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja