Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esittelee tulevan huippupuhelimen ominaisuutta jo ennen julkaisua

4
Matti Vähäkainu

LG esittelee tulevan huippupuhelimen ominaisuutta jo ennen julkaisua
LG julkaisee uuden lippulaivamallinsa 27. päivä kuluvaa kuuta, se on selvää. Juuri mikään muu ei ole laitteesta varmaa, mutta LG esittelee nyt yllättäen yhtä lisälaitteeseen liittyvää ominaisuutta 5 päivää ennen julkaisua.

Kyse on QuickCircle-ominaisuudesta, joka tarjoaa näkymän G3:n käyttöliittymään. QuickCircle Case -suojakuoressa olevasta reiästä pääsee käsiksi laitteen tärkeimpiin tietoihin, kuten vaikkapa aikaan, viesteihin, puheluihin ja musiikkiin. Pyöreän ikkunan lävitse pääsee operoimaan puhelinta ilman suojan aukaisemista.

Suojakuori tarjoaa myös langattoman Qi-latauksen ja saapuu viitenä värivaihtoehtona: musta, valkoinen kulta, minttu ja pinkki tai kuten LG niitä kutsuu: Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Aqua Mint ja Indian Pink.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Bodomed
Bodomed

2

Tuohan on jo ihan hieno innovaatio. Meni vaan aika kauan tuon keksimiseen. Itse kun olen jo kauemmin ihmetellyt. Etteikö kukaan oo tollaista keksinyt? On muuten aika kätevä varsinkin just öisin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja