Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon esittelee 3D-käyttöliittymällä koristellun älypuhelimen 18. kesäkuuta

1
Manu Pitkänen

Amazon esittelee 3D-käyttöliittymällä koristellun älypuhelimen 18. kesäkuuta
Jo vuoden päivät Amazonilta on odotettu avausta älypuhelimissa, mutta toistaiseksi yhtiö on tyytynyt esittelemään lähinnä taulutietokoneita ja uuden Fire TV -mediasoittimen. Amazon-merkkinen puhelin on kuitenkin tulossa, ja se esitellään kaikesta päätellen jo kahden viikon kuluttua (18. kesäkuuta).

Ensimmäisen älypuhelimensa lanseerausta Amazon hehkuttaa YouTubessa julkaistulla videolla, jossa nähdään miten ihmiset reagoivat uutukaiseen. Itse laitetta videolla ei tietenkään nähdä, mutta video paljastaa kuitenkin jotakin "Fire Phonen" ominaisuuksista. Ihmiset kallistelevat kehoaan ja päätään puhelimen kanssa, mikä vaikuttaisi osoittavan spekulaatiot kolmiulotteisesta käyttöliittymästä oikeiksi.

Kolmiulotteinen käyttöliittymä seuraa käyttäjänsä liikkeitä etupuolelle asennettujen kameroiden avulla. Etupuolella on yhteensä viisi kameraa ja takaa löytyy vielä kuudes kamera.Kuvia puhelimen prototyypistä julkaistiin huhtikuun puolivälissä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

AhKeefas
AhKeefas

1

Magee!
Jos käyttää Barrier Parallaksia kuten Nintendo 3D,
niin voipi olla biitsillä melko heikko esitys...himmee...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.