Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia tähtää yritysoston avulla ennakoiviin karttoihin

2
Manu Pitkänen

Nokia tähtää yritysoston avulla ennakoiviin karttoihin
Nokia on kertonut aikeistaan ostaa yhdysvaltalaisen ennakoivaan analytiikkaan erikoistuneen Medio Systemsin. Yrityskaupan myötä Nokian HERE-yksikkö pystyy tarjoamaan karttapalveluita, jotka reagoivat olosuhteiden muutoksiin ja tarjoavat ennakoivan käyttökokemuksen.

Käytännössä Nokian tavoitteena on tarjota kaikkiin tilanteisiin oikeanlaista karttadataa ja oikeanlaisia palveluita kaikille laitetyypeille. Yhtiö yrittää ymmärtää mitä sen käyttäjät minäkin hetkenä haluavat ja vastata juuri tähän tarpeeseen.

Viime kuussa Nokia osti matkailijoille suunnatun ja puheohjaukseen perustuvan suosituspalvelu Destin, jota voi pyytää hakemaan lähialueelta tietyt kriteerit täyttävät paikat.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

tataka
tataka

1

Saa nähdä koska tulee ios ja androidille valmiita tuotteita ja millä tavalla ajattelivat rahaa tehdä itse tosin veikkaisin järkevintä olevan käyttää älypuhelimista saatua dataa autoihin yms laitettaviin navigaattoreihin joista sitä rahaa saisi. Koska googlella on ilmaiset kartat ja moni muu tarjoaa freemium mallilla ilmaisenakin offline navigointia niin voisi maksullisen olla vähän heikkoa menestyä. Freemium mallilla voisi tosin ainakin pitkällä tähtäimellä tehdä kannattavaksi eli myytäisiin esim julkkisten ääniä navigaattoriin yms.

Vastaa
pentsu
pentsu

2

Tuo on varmasti jollakin tapaa totta, mutta kuten varmaan ymmärrät, mikään ei ole ilmaista. Raha otetaan pois tavalla tai toisella. Kuluttajalta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja