Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jymy-yllätys: Nokia esitteli Z Launcher -ohjelman Android-älypuhelimille

9
Manu Pitkänen

Jymy-yllätys: Nokia esitteli Z Launcher -ohjelman Android-älypuhelimille
Matkapuhelimien valmistamisen ja suunnittelun lopettanut Nokia ei näytä olevan vielä valmis lopettamaan alalla, sillä yhtiö on yllättäen esitellyt Z Launcher -nimisen kotinäyttösovelluksen Androidille (ns. launcher).

Z Launcherin johtoajatuksena on analysoida käyttäjänsä tottumuksia ja rutiineja, jolloin ohjelma oppii tuomaan oikeita sovelluksia käden ulottuville oikeaan aikaan päivästä. Sovellusten löytämiseen on muutoinkin panostettu Z Launcherissa. Sovellusruudukon kahlaamisen sijaan sovelluksen voi hakea piirtämällä kotinäytölle kirjaimen, jolla sovelluksen nimi alkaa.

Launcher-ohjelman kehityksestä vastaa nimen omaan Nokia, eikä Microsoftille matkapuhelinliiketoimintojen yhteydessä siirtynyt tiimi. Ennen kaupan vahvistumista Nokia julkaisi kolme Android-pohjaista puhelinta: Nokia X:n, X+:n ja XL:n. Tätä ennen Nokia linjasi pysyttelevänsä vain Windows Phone -älypuhelimissa.Z Launcher ei ole vielä valmis, vaan se esiteltiin "esi-beta-versiona". Se on optimoitu suosituille Android-puhelimille, kuten Nexus 5:lle, Galaxy S3:lle, Galaxy S4:lle, Galaxy S5:lle, Moto X:lle, HTC Onelle ja Xperia Z1:lle.

Introducing Z Launcher from Nokia Z Launcher on Vimeo.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

JoniS
JoniS

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti honeycock:

"Sorry! We are currently not supporting rooted phones." Suuri pettymys.

jaa, eipä tarvitse nähdä vaivaa kokeillakseen....ärsyttää tuollaiset keinotekoiset estot.

Vastaa
JoniS
JoniS

5

muillekkin kellä rootattu ja haluaa kokeilla niin, asentakaa xposed framework ja siihen rootcloak moduuli jos ei muuten toimi.

E: nyt siellä ilmeisesti lupaillaan jo tuon eston poistoa :P, nojoo opettelisivat edes tekemään estot kunnolla, kunhan Rootin piilottaa ensimmäisellä kerralla kun launcherin avaa se kirjoittaa muistiin ettei luuri ollut rootattu ja "piilotuksen" voi ottaa pois päältä.

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

6

No tätä en olisi odottanut Nokalta. Erikoista, että edelleen heillä on työn alla puhelinprojelteja ja vieläpä Androidille. Tämä todellakin todistaa, että yhtiö ei luovu eikä aio luopua puhelimiin liittyvästä kehityksestä, vaan sama tuttu Nokia säilyy nimenä tulevaisuudessakin näissä laitteissa. Ellei merkkinä niin sitten ohjelmiston osana. Vaikuttavaa tulosta.

Nyt alkaa todella tuntumaan siltä, että "uudessa" Nokiassa on potentiaalia nousta jälleen lentoon. Onhan se jo jälleen Duomen arvokkain pörssiyhtiö, joten turha valitukset pois.

Vastaa
JoniS
JoniS

7

Lainaus:

Nyt alkaa todella tuntumaan siltä, että "uudessa" Nokiassa on potentiaalia nousta jälleen lentoon. Onhan se jo jälleen Duomen arvokkain pörssiyhtiö, joten turha valitukset pois.

Pilaavat vaan nämä potentiaaliset mahdollisuutensa omalla tyhmyydellään, ne ihmiset ketkä alpha versioita testailee ja antavat sitä kautta ensivaikutelman on ne samat henkilöt jotka roottaavat sen puhelimensa....jos käytte zlauncherin sivuilta feedback osiosta katsomassa keskustelua/haluttuja ominaisuuksia käy väittämäni hyvin ilmi.

Vastaa
pentsu
pentsu

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JoniS:E: nyt siellä ilmeisesti lupaillaan jo tuon eston poistoa :P, nojoo opettelisivat edes tekemään estot kunnolla, kunhan Rootin piilottaa ensimmäisellä kerralla kun launcherin avaa se kirjoittaa muistiin ettei luuri ollut rootattu ja "piilotuksen" voi ottaa pois päältä.

Sen vuoksi siinä varmaan sanottiinkin :

Lainaus:

Sorry! We are currently not supporting rooted phones

,eikä puhuttu mistään pysyvästä estosta.

Vastaa
JoniS
JoniS

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus:

Sorry! We are currently not supporting rooted phones

eikä puhuttu mistään pysyvästä estosta.

ei tuossa myöskään luvata sitä ottaa pois ja ottaen huomioon että on nähty vaivaa sen eston koodaamiseen....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja