Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Broadcom aloittaa yt-neuvottelut, ex-nokialaisten pallottelu jatkuu

Matti Vähäkainu

Broadcom aloittaa yt-neuvottelut, ex-nokialaisten pallottelu jatkuu
Piirivalmistaja Broadcom on kertonut tänään työntekijöilleen ikäviä uutisia. Ainakin Oulun toimipisteen työntekijöille on kerrottu tänään jatkosta.

Broadcom kertoi kuun alussa, että se aikoo irtautua modeemibisneksestä. Käytännössä vaihtoehdot ovat lopettaa modeemiyksikkö tai myydä se pois. Yt-neuvottelut koskevat koko modeemiyksikköä.

Yt-neuvotteluiden tarkoituksena on todennäköisesti valmistella yksikköä myyntiä varten. Mikäli myynti ei toteudu niin yksikkö on muutosten jälkeen helposti ajettavissa alas. Broadcom ei ole vielä julkaissut asiasta tiedotetta.

Broadcomin modeemibisnes on peräisin Renesasilta, joka puolestaan osti sen Nokialta. Broadcomin ostaman modeemiyksikön ytimessä on edelleen paljon vuoristoradan läpikäyneitä suomalaisia Nokialta. Broadcomilla on Suomessa noin 500 työntekijää, joista suurin osa Oulussa. Viime vuoden lopulla Broadcom irtisanoi noin 100 työntekijää Suomessa.


Broadcom valmistaa kantataajuuspiirejä, joilla varmistetaan puhelinten ja muiden puhelinverkkolaitteiden toiminta verkossa. Niiden avulla saadaan rakennettua 3G- ja 4G-yhteydet.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja