Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen futuristinen 3D-mobiilihanke kaupallistuu ensi vuonna

2
Manu Pitkänen

Googlen futuristinen 3D-mobiilihanke kaupallistuu ensi vuonna
Google futurististen Project Tango -prototyyppien tekniikka aiotaan kaupallistaa jo ensi vuonna, kun LG tuo markkinoille oman 3D-skannausta tukevan mobiililaitteen. LG:n tuotteen laitetyypistä (puhelin tai tabletti) tai muistakaan tiedoista ei ole vielä tarkempaa käsitystä.

Internetjätti paljasti yhteistyönsä LG:n kanssa I/O-kehittäjätapahtuman avajaistilaisuuden jälkeen ATAP-teknologiaryhmän pitämässä esityksessä. Projektin kaupallistumisen aikataulun ansiosta kehittäjätkin voivat alkaa suhtautua siihen vakavammin kuin pelkkänä jännänä kokeiluna. Hankkeessa on jo mukana Qualcomm sekä Unity ja Epic Games.

Tango-laitteiden 3D-kamerajärjestelmän ansiosta mobiilipelaamisen mahdollisuudet laajenevat kosketusnäytöltä koko ympäröivään tilaan, kun laite pystyy tilan yksityiskohtia tarkkailemalla selvittämään kuinka kaukana esineet ovat.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jakele
Jakele

1

Mikä tahansa kuva, esim katumaisema, tms, on ns 3d-kuva, koska se on perspektiivinen. Mutt se näyttö on edelleen 2d-näyttö, eli plätty mikä plätty. 3d-vaikutelma tulee siis perspektiivistä ja varjoista (kontra valoista).
Onko tossa sitt jotain oikeesti uutta, niin epäilen ainakin vielä. Vaikutelmastahan siinä vain on kyse. ...tuskin siinä näytön pinnasta ulospäin mitään lykkäävät... ;)
Mutt sittku hologrammikuva tulee käyttöön kännyissä ja vastaavissa padeissa, tietokoneissa ja tv:issä, niin sitt voi puhua ja esittää oikeita 3D kuvia ja näkymiä :) ennen vain mainoshömppää

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:

Vaikutelmastahan siinä vain on kyse. ...tuskin siinä näytön pinnasta ulospäin mitään lykkäävät... ;)

Jutussa ei puhuta mitään 3D näytöistä, siinä puhutaan 3D scannauksesta. Eli sen perusteella ei tulossa 3D näyttöä.

Lainaus:

3D näyttöjä (ilman laseja) on nähty luureissa, samoin 3D mallinnusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja