Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

4G-verkkoa tukevan Nokia Lumia 635:n ennakkomyynti alkoi

Manu Pitkänen

4G-verkkoa tukevan Nokia Lumia 635:n ennakkomyynti alkoi
Ensimmäisen Windows Phone 8.1 -puhelimen, Nokia Lumia 630:n, myynti alkoi jo toukokuussa (lue Puhelinvertailun tuore arvostelu). Jatkoa seurasi kesäkuun puolivälissä kun Lumia 930:n ennakkomyynti alkoi. Nyt Microsoft on kertonut aloittavansa Lumia 635:n ennakkomyynnin.

Perustekniikka on Lumia 630:ssa ja Lumia 635:ssä sama. Näyttö on 4,5-tuumainen (854x480 pikseliä), suorittimena on Snapdragon 400 (1,2 GHz), keskusmuistia löytyy 512 megatavua ja taakse on isketty viiden megapikselin kamera. Sisäistä tallennustilaa puhelimesta löytyy kahdeksan gigatavua (microSD-paikka). Keskeisin ero puhelinmallien välillä löytyy matkapuhelinverkkotuesta: Lumia 635:ssä on LTE-tuki, kun taas 630:n omistajien puhelimiin data liikkuu 3G-yhteyksiä pitkin.


Lumia 635:n suositushinta Suomessa on 190 euroa, mikä on 35 euroa enemmän kuin Lumia 630:lla (kaupoista L630:tä saa jo noin 145 eurolla ja L635:tä myydään noin 170 eurolla). Kauppojen hyllyille Lumia 635 saapuu 10. heinäkuuta eli viikon kuluttua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja