Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft ja Canon patenttisopimukseen, uutta teknologiaa Lumioihin?

2
Matti Vähäkainu

Microsoft ja Canon patenttisopimukseen, uutta teknologiaa Lumioihin?
Microsoft kertoo tiedotteessaan, että se on tehnyt Canon kanssa ristiinlisensointisopimuksen, jolla on tarkoitus jakaa patentteja yhtiöiden välillä. Tämä tarkoittaa, että yhtiöt hyötyvät toistensa mobiili- ja valokuvausosaamisesta.

Canon on johtava kameravalmistaja, jonka osaaminen muun muassa järjestelmäkameroissa on varmasti tervetullutta Microsoft Mobilen porukalle. PureView-malleja kehittänyt tiimi on tottunut työskentelemään erityisesti Carl Zeissin kanssa rakentaessaan kännykkäkameroita. Kenties seuraavassa mallissa on Canon teknologiaa?

Valitettavasti tarkkaa tietoa jaettavista patenttisalkuista ei kerrota julkisuuteen. Ainoastaan se, että patentit liittyvät digitaaliseen kuvaamiseen ja kuluttajaluokan mobiililaitteisiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mrmistermrmister:

Microsoft aiko siis jatkaa Nokian perinnettä pysyä kamerapuhelinten päällikkönä.

Joka ei varmastikaan ole huono positiointi -- ainoa merkittävä maine-etu mikä Nokia/MSFT:llä puhelinmarkkinoilla tällä hetkellä on, joten tuota etumatkaa tuskin kannattaa päästää lipsumaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.