Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple palkkasi sveitsiläisen luksuskellovalmistajan myyntijohtajan

1
Manu Pitkänen

Apple palkkasi sveitsiläisen luksuskellovalmistajan myyntijohtajan
Apple on palkannut sveitsiläisen kellovalmistaja TAG Heuerin myyntijohtajan riveihinsä. Asiasta kertoi LVMH Moët Hennessy Louis Vuittonin kellodivisioonan (jonka alle TAG Heuer kuuluu) johtaja Jean-Claude Biver CNBC:n haastattelussa.

Biver sanoo haastattelussa suorasanaisesti, että Apple palkkasi yhden hänen johtajistaan iWatchin julkaisun takia. Aiemmin keväällä sveitsiläisen kelloteollisuuden kirkkaimpiin nimiin kuuluvat Biver ja Swatchin toimitusjohtaja Nick Hayek kertoivat teknologiayhtiöiden yrittäneen palkata heidän työntekijöitä. Biverin mukaan hän on henkilökohtaisesti nähnyt Applen lähettämät rekrytointisähköpostit, mutta vielä tuolloin kukaan hänen alaisistaan ei ollut tarttunut tarjouksiin.
Apple on hankkinut viimeisen vuoden aikana runsaasti uusia taitoja riveihinsä. Monia lääketieteellisten laitteiden ja biometriikan parissa työskennelleitä on siirtynyt Cupertinoon. Lisäksi Apple palkkasi muotitalo Yves Saint Laurent'n toimitusjohtaja Paul Deneven viime kesänä erikoishanketta varten. Samoihin aikoihin Applen teknologiajohtaja Bob Mansfield siirtyi myös erikoishankkeiden pariin. Niken Innovation Kitchern -laboratorion johtajana työskennelleen Ben Shafferin Apple palkkasi viime syksynä.

Muoti- ja luksustuoteosaamista Apple sai lisää tänä keväänä kun Burberryn entinen toimitusjohtaja Angela Ahrendts aloitti työt IT-jätin myymäläjohtajana.

Kommentit (1)

Bodomed
Bodomed

1

Pitäisköhän tässä alkaa opiskelemaan muotialaa ensi vuonna? Vielä kun ne palkkais marimekolta jonkun mukavalta paikalta. Siinä ois jo sitten naulattu iWearin tulevaisuus suomessa positiivisella mielellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja