Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli "maailman parhaaksi selfie-puhelimeksi" mainostetun Xperia C3:n

3
Sami Koivunen

Sony esitteli maailman parhaaksi selfie-puhelimeksi mainostetun Xperia C3:n
Sony esitteli tänään odotetusti "selfie-puhelimena" tunnetun Xperia C3:n. Puhelin tarjoaa pätevät etukameraominaisuudet, mutta kuuluu muuten älypuhelinten keskiluokkaan.

Xperian etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera LED-salamalla, mikä ei sinällään ole uutta, sillä onhan vastaavia nähty jo mm. HTC One M8 -älypuhelimessa ja Huawein P7 -mallissa. C3 tarjoaa näistä poiketen kuitenkin 25 millimetrin laajakulmalinssin, jonka katselukulma on peräti 80 astetta. Lisäksi sovelluspuolella on panostettu selfieiden ottamiseen tarjoamalla useita kuvatiloja mm. Smile Shutterin, Superior Auton ja AR Effectin muodossa. Ominaisuuksia on selitetty tarkemmin alla olevalla videolla.

Puhelimen takaa löytyy kahdeksan megapikselin Exmor RS -kamera. Näyttö on 5,5 tuuman HD IPS 720p:n resoluutiolla. Lisäksi C3:sta löytyy 1,2 gigahertsin neliytiminen Qualcomm Snapdragon -järjestelmäpiiri, gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, MicroSD-korttipaikka, 2500 milliampeeritunnin akku ja Androidin 4.4 -käyttöjärjestelmä. Laitteen mitat ovat 156 x 78.5 x 7.6 mm painon ollessa 150 grammaa.Puhelin julkaistaan maailmanlaajuisesti ensi kuussa alkaen Kiinasta. C3 tulee saataville mustana, valkoisena ja mintunvihreänä. Puhelimen hintatiedoista ei ole toistaiseksi tietoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Phoenix43:

Lähettäkää tuo puhelin takaisin helvettiin, mistä se on tullutkin.

Komppaan tätä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja