Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Merkit voimistuvat: Microsoft on päivittämässä maailman myydyimmän Lumian

Manu Pitkänen

Merkit voimistuvat: Microsoft on päivittämässä maailman myydyimmän Lumian
Evleaks on paljastanut kolmen mahdollisesti syksyllä markkinoille tulevan Nokia-puhelimen tyyppinimet. Microsoft päättää evleaksin taulukon mukaan muutaman viikon sisällä tuodaanko RM-1017-tyyppinimeä kantava laite markkinoille vai ei. Elo-syyskuun vaihteessa sama päätös tehdään RM-984:n ja RM-1028:n kohdalla.

Tämä ei ole tosin ensimmäinen kerta kun kuulemme RM-984-nimisestä puhelimesta. AdDuplexin haaviin oli jo kesäkuun lopulla jäänyt RM-983, -984 ja -985-nimiset puhelimet (jotka lienevät toistensa eri markkinoille suunnattuja variantteja). Niistä ei tiedetä tällä haavaa juuri muuta kuin, että niissä on viisituumainen 720p-näyttö ja Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmä.
RM-1017 lienee vuorostaan variantti RM-1018:sta, joka havaittii aiemmin yhdysvaltalaiselle FCC-virastolle jätetyissä dokumenteissa. Puhelimen uskotaan olevan myyntinimeltään "Lumia 530". Sen edeltäjää (Lumia 520:aa) on luonnehdittu maailman myydyimmäksi Windows-laitteeksi.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja