Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Merkit voimistuvat: Microsoft on päivittämässä maailman myydyimmän Lumian

Manu Pitkänen

Merkit voimistuvat: Microsoft on päivittämässä maailman myydyimmän Lumian
Evleaks on paljastanut kolmen mahdollisesti syksyllä markkinoille tulevan Nokia-puhelimen tyyppinimet. Microsoft päättää evleaksin taulukon mukaan muutaman viikon sisällä tuodaanko RM-1017-tyyppinimeä kantava laite markkinoille vai ei. Elo-syyskuun vaihteessa sama päätös tehdään RM-984:n ja RM-1028:n kohdalla.

Tämä ei ole tosin ensimmäinen kerta kun kuulemme RM-984-nimisestä puhelimesta. AdDuplexin haaviin oli jo kesäkuun lopulla jäänyt RM-983, -984 ja -985-nimiset puhelimet (jotka lienevät toistensa eri markkinoille suunnattuja variantteja). Niistä ei tiedetä tällä haavaa juuri muuta kuin, että niissä on viisituumainen 720p-näyttö ja Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmä.
RM-1017 lienee vuorostaan variantti RM-1018:sta, joka havaittii aiemmin yhdysvaltalaiselle FCC-virastolle jätetyissä dokumenteissa. Puhelimen uskotaan olevan myyntinimeltään "Lumia 530". Sen edeltäjää (Lumia 520:aa) on luonnehdittu maailman myydyimmäksi Windows-laitteeksi.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja