Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 5s jätti Galaxy S5:n taakseen selvin numeroin

4
Manu Pitkänen

iPhone 5s jätti Galaxy S5:n taakseen selvin numeroin
Markkinatutkimusyhtiö Counterpoint on julkaissut toukokuun älypuhelinmyyntiä koskevan tutkimuksensa, jonka piiriin kuului 35 markkina-aluetta. Tutkimuksessa selvitettiin mitkä puhelimet olivat kaikkein ostetuimpia (myynti loppukäyttäjille asti).

Counterpointin mukaa maailman myydyin älypuhelin toukokuussa oli Applen iPhone 5s. Tuolloin noin kahdeksan kuukautta vanhan puhelimen takana oli huhtikuussa myyntiin tullut Samsungin Galaxy S5. Reutersin siteeraamien tietojen mukaan iPhone 5s:ää myytiin kuukaudessa seitsemän miljoonaa kappaletta ja Galaxy S5:tä viisi miljoonaa kappaletta.

Listan kolmosena oli Samsungin viime vuoden lippulaivamalli Galaxy S4 ja neljäntenä oli Galaxy Note 3. Viidennen ja kuudennen sijan miehittävät Applen iPhone 5c ja 4S. Kiinassa suosituksi nousseen Xiaomin MI3-puhelin oli seitsemänneksi myydyin.Samsung kertoi viime viikolla Galaxy S5:n julkaisukvartaalin osoittautuneen surkeimmaksi sitten vuoden 2012 kevään. Galaxy S5 ei ilmeisestikään vedonnut kuluttajiin kuten oli toivottu ja kiinalaisvalmistajat antavat kovan vastuksen alemman hintaluokan puhelimissa.

Kilpailun uskotaan kiristyvän syksyllä high-end-älypuhelimissa kun Apple julkaisee aiempaa suuremmalla näytöllä varustetut iPhonet. Apple on tähän asti pysytellyt määrätietoisesti pienissä näytöissä, mutta muut valmistajat ovat parin viime vuoden aikana siirtyneet high-end-malleissa noin viiden tuuman näyttöihin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

Jakele
Jakele

1

Mielenkiintoista, ett Samsung ei pärjää edes uutuudellaan vajaa vuoden markkinoilla olleelle iPhone 5s:lle!

Alkaa olla taas samsungilaisilla selitysten aika you know "...mutku..."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Schenkerla (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:

Mielenkiintoista, ett Samsung ei pärjää edes uutuudellaan vajaa vuoden markkinoilla olleelle iPhone 5s:lle!

Alkaa olla taas samsungilaisilla selitysten aika you know "...mutku..."

Mikä tuossa nyt niin mielenkiintoista on? Miten yleensäkään mikään ding dongiin liittyvä on mielenkiintoista? Korkeintaan enää jotkut jonnet ostaa noita.

Vastaa
Nozu
Nozu

3

"Kilpailun uskotaan kiristyvän syksyllä high-end-älypuhelimissa kun Apple julkaisee aiempaa suuremmalla näytöllä varustetut iPhonet."

Jaa, kuinkahan suurella? Galaxy Noteen tottuneena en ole edes tutustunut iPhoneen. Jos iPhone ilmestyis Noten kokoisella näytöllä niin olisi joku syy perehtyä sen muihinkin ominaisuuksiin.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nozu:


Jaa, kuinkahan suurella?

Huhut väittävät, että uudet näyttökoot ovat 4.7" ja 5.5". Tosin huhut ovat erimielisiä siitä, ennättääkö suurempi markkinoille tänä vuonna.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.