Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft aloitti irtaantumisen Androidista: Nokia X ei tule myyntiin Brasiliassa

Manu Pitkänen

Microsoft aloitti irtaantumisen Androidista: Nokia X ei tule myyntiin Brasiliassa
Isojen irtisanomisuutisten lisäksi Microsoft kertoi viime viikolla lopettavansa peruspuhelimien kehityksen ja siirtävänsä osan Android-pohjaisesta Nokia X -mallistosta Windows Phonelle. Ensimmäiset siirrot Androidista irtaantumiselle otettiin jo nyt, sillä Microsoft on luounut aikeistaan tuoda Nokia X myyntiin Brasiliassa.

Brasilia on tähän asti ollut Amerikan mantereen ainoa maa, jonne Nokia X:n on luvattu tulevan myyntiin. Microsoftin matkapuhelinyksiköllä oli kesäkuussa ilmeisesti suunnitelmia laajentaa myyntialuetta Argentiinaan, Uruguayhin, Paraguayhin, Chileen ja joihinkin Keski-Amerikan maihin. Android-puhelinta suunniteltiin tuotavaksi myös Suomeen.Suunnitelmat muuttuivat kuitenkin radikaalisti viime viikolla, kun Satya Nadella määräsi Android-puhelimet lopetettavaksi. Jää nähtäväksi aikooko Microsoft tuoda puhelimen Brasiliaan Windows Phonella varustettuna. Nokia X:ää myydään tällä hetkellä vain Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Päivitys. Alkuperäisessä jutussa Nokia X:n sanottiin olevan myynnissä Brasiliassa. Se ei pidä paikkaansa, vaan puhelin oli tarkoitus tuoda myyntiin maassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja