Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft yrittää peitellä lipsahdusta: Nokia X -puhelimet tulossa Suomeen?

Manu Pitkänen

Microsoft yrittää peitellä lipsahdusta: Nokia X -puhelimet tulossa Suomeen?
Microsoft on poistanut julkisuuteen vuotaneen kartan, missä paljastettiin Android-pohjaisten Nokia X -puhelimien myyntialueen laajenevan Suomeen, Etelä- ja Keski-Amerikkaan, Etelä-Afrikkaa, Australiaan, Laosiin ja Iraniin. Puhelinvertailu kertoi Nokia X2:n julkaisun jälkeen päivitetystä kartasta ensimmäisenä.

Puhelinvertailu kysyi julkaistuun kartan pohjalta Microsoftilta, että onko X-puhelimien myynti todella laajenemassa Suomeen. Yhtiö ei suostunut kommentoimaan asiaa ja uusien käänteiden perusteella kartta päivitettiin uuteen versioon tällä viikolla vahingossa. Nyt Nokia X:n jakelusivulla näkyy sama kartta, joka näkyi juhannuksenakin, eli Suomen lisäksi muutkin uudet maat on poistettu kartasta.Poistettu kartta näkyy on alla olevassa kuvassa punaisen kehyksen sisässä ja uusin jakelukartta vihreän kehyksen sisässä. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että Microsoft olisi tuomassa ainakin yhden mallin Nokia X -puhelimista Suomeen. Karttapäivityksen ajankohdan perusteella voisi olettaa, että ainakin Nokia X2 olisi tulossa kotimaan markkinoille.

Market-Visionin tällä viikolla julkistetun ennusteen mukaan "Android-alustan ennustetaan nappaavan yli 50 % osuuden älypuhelimista vuonna 2014". Viime vuonna Androidin markkinaosuus oli samaisen tutkimusyhtiön mukaan 35 prosenttia. Windows Phone on siis menettämässä otettaan Suomessakin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja