Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian yllätysprojektin käyttäjäksi pääsee taas

Manu Pitkänen

Nokian yllätysprojektin käyttäjäksi pääsee taas
Nokia paljasti kesäkuussa, että se kehittää parhaillaan uudenlaista kontekstuaalista ja oppivaa kotinäkymäsovellusta Androidille. Sovellus esiteltiin betana ja sen testaajaksi pääsi vain rajallinen määrä halukkaita.

Z Launcher nousi niin suureksi kiinnostuksen kohteeksi, että beta-testaajat oli hyvin nopeasti valittu ja hitaimmat joutuivat jäämään rannalle. Nyt kuukausi myöhemmin Nokia on päättänyt laajentaa beta-testausta ja päästää mukaan kaikki aiemmin kiinnostuneisuutensa ilmaisseet käyttäjät. Mukaan pääsee tämän sivun kautta.

Nykyisillekin beta-testaajille Nokialla iloisia uutisia, sillä se on julkaissut Z Launcherista uuden version. Ohjelman pitäisi löytää päivitys automaattisesti, mutta sen voi hakea myös asetusten kautta.Z Launcherin ydin on se, että sovellus analysoi mitä puhelimella tehdään minkäkin vuorokauden aikaan. Tätä kautta sovellus yrittää tuoda juuri siihen hetkeen soveltuvia ohjelmia käsien ulottuville. Sovelluksia ja muita kohteita puhelimella voi hakea kirjoittamalla kosketusnäytölle kirjaimia.

Introducing Z Launcher from Nokia Z Launcher on Vimeo.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja