Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8.1:n ominaisuuspäivitys tuli saataville

4
Manu Pitkänen

Windows Phone 8.1:n ominaisuuspäivitys tuli saataville
Windows Phone 8.1 Update -päivitys on tullut kehittäjien saataville ja innokkaimmat voivat ladata sen rekisteröitymällä App Studio -ohjelmaan ja lataamalla Preview for Developers -sovelluksen. Kuten todettua, kyseessä on kehittäjäversio eli sitä ei suositella asennettavaksi Matti Meikäläisen päivittäisessä käytössä olevaan laitteeseen.

Päivitykseen Microsoft on lisännyt yhteensopivuuselementtejä WebKit-selainten kanssa, minkä avulla verkkosivujen mobiiliversioiden pitäisi näkyä jatkossa kunnolla. Päivityksen myötä Windows Phonen aloitusnäytölle voi luoda sovelluskansioita.

Windows Phone 8.1 Update sisältää myös muutamia pellin alle tehtyjä parannuksia, kuten tuen VoLTE:lle, interaktiivisille kuorille ja Qualcommin Quick Charge -pikalataukselle. Cortanan saatavuusalue laajenee myös Kiinaan ja Isoon-Britanniaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Tänään tuli saataville päivitys myös Windows Phonen Facebook -sovellukseen joka uudistaa koko käyttöliittymän uusimpaan Androidista tuttuun versioon.

Todella hyvä päivitys, sillä entiseen verrattuna Facebook toimii nyt todella sujuvasti ja on muutenkin parempi ja yksinkertaistetumpi.

Itselläni on käytössä Windows Phone 8.1, joten en ole varma siitä onko päivitys saatavilla 8.0 -versioon.

Vastaa
Japi73
Japi73

2

"minkä avulla verkkosivujen mobiiliversioiden pitäisi jatkossa kunnolla"

Puuttuu ilmeisesti välistä sana "näkyä"?

Vastaa
MobileMn
MobileMn

3

Ihan hyödyllisiä ja näppäriä uudistuksia toi päivitys tullessaan. Yksi mielenkiintoinen ominaisuus näyttäisi olevan se, että päivityksen jälkeen YouTube-videoita voi katsella suoraan selaimella ilman erillistä appsia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.