Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin uusi Nokia-puhelin maksaa vain muutaman euron

5
Manu Pitkänen

Microsoftin uusi Nokia-puhelin maksaa vain muutaman euron
Vaikka Microsoft on jo ilmoittanut lopettavansa Asha- ja X-puhelimien kehityksen, on yhtiö esitellyt uuden puhelimen kaikkein alhaisimpaan hintasegmenttiin: 19 euroa maksavan Nokia 130:n.

Hintaluokkansa takia Nokia 130:stä saattaa löytyä länsimaisen kuluttajan mielestä enemmän puutteita kuin ominaisuuksia, mutta kaikkialla maailmassa nopeat mobiiliverkkoyhteydet, kuvapalvelut ja nettivideot eivät ole itsestään selvyyksiä, eikä niihin kaikilla ole edes varaa. Nokia 130:stä ei löydy 3G-tukea, mutta sillä voi kuunnella FM-radiota sekä musiikkia, jota on tallennettu microSD-kortille. Puhelimen 1,8 tuuman näytöltä voi katsoa myös videoita ja sen takapuolelta löytyy taskulamppu.
Ominaisuuksiensa puolesta Nokia 130 asettuu Nokia 105:n ja Nokia 220:n välimaastoon.

Re/codelle puhuneen Jo Harlowin mukaan Microsoft ei välttämättä vetäydy karvalakkiluokan puhelimista, koska ohjelmistojätillä ei ole tarjota tähän segmenttiin mitään muita tuotteita. Asha- ja X-puhelimet saivat väistyä Windows Phonen tieltä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

rockknee
rockknee

1

Ei tossa mikkisoftan toiminnassa oo kyllä järjen häivää. Ollaan lopettamassa brändiä joka menestyy hyvin ja silti julkaistaan uusia malleja kyseisistä brändeistä (ashat jne, nokia x). Muutenkin tuntuu ko yhtiön mobiilistrategia olevan pelkkää takin kääntöä jatkuvasti... Huoh

Vastaa
7520G
7520G

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rockknee:

Ei tossa mikkisoftan toiminnassa oo kyllä järjen häivää. Ollaan lopettamassa brändiä joka menestyy hyvin ja silti julkaistaan uusia malleja kyseisistä brändeistä (ashat jne, nokia x). Muutenkin tuntuu ko yhtiön mobiilistrategia olevan pelkkää takin kääntöä jatkuvasti... Huoh

Onko Microsoftin strategioissa yleensäkään ollut mitään järkeä? Tämä windows 8 sotku esim.

Vastaa
stitch
stitch

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rockknee:

Ei tossa mikkisoftan toiminnassa oo kyllä järjen häivää. Ollaan lopettamassa brändiä joka menestyy hyvin ja silti julkaistaan uusia malleja kyseisistä brändeistä (ashat jne, nokia x). Muutenkin tuntuu ko yhtiön mobiilistrategia olevan pelkkää takin kääntöä jatkuvasti... Huoh

tämähän ei kuulu kumpaankaan ei x eikä asha kategoriaan...

Lainaus:

Re/codelle puhuneen Jo Harlowin mukaan Microsoft ei välttämättä vetäydy karvalakkiluokan puhelimista, koska ohjelmistojätillä ei ole tarjota tähän segmenttiin mitään muita tuotteita. Asha- ja X-puhelimet saivat väistyä Windows Phonen tieltä.

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

4

Oli mielestäni erikoista kuulla, että Microsoft vetäytyisi halpojen peruspuhelinten tuotannosta, sillä juuri niillä Nokia tienasi vielä viime aikoinakin. Ne eivät olleet tappiollista liiketoimintaa, toisin kuin Windows Phone -älypuhelimet.

Olisi järkevää Microsoftilta jatkaa näiden karvalakkimallien tuotantoa, ja käyttää niissä sitä samaa käyttöjärjestelmää, jota Nokiakin käytti vuosia.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mrmistermrmister:

Oli mielestäni erikoista kuulla, että Microsoft vetäytyisi halpojen peruspuhelinten tuotannosta,


Ei se ole sellaista kertonut, päinvastoin, mm vähennyksistä tiedottaessa soivat että jatkavat, ja syy juuri se minkä sanoitkin, eli kannattavaa, eikä syö muuta ekosysteemiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja