Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinan suurin älypuhelinmerkki kopioi häikäilemättömästi iOS 7:n käyttöliittymää

4
Manu Pitkänen

Kiinan suurin älypuhelinmerkki kopioi häikäilemättömästi iOS 7:n käyttöliittymää
Hyvin tarkkaan Applen julkistusesityksiä ja tuotteita kopioiva kiinalainen Xiaomi on esitellyt uuden Androdin päälle rakennetun MIUI 6 -ohjelmiston, joka lainaa melko häikäilemättömästi Applen iOS 7:n käyttöliittymää.

Kuten alla olevasta videosta näkyy, Xiaomin Mi-puhelimille suunniteltu MIUI 6 -ohjelmiston grafiikoista löytyy reilusti liukuvärejä, läpinäkyvyysefektejä, pyöreitä painikkeita sekä pyöristettyjä neliöitä, mitkä ovat kaikki iOS 7:lle tunnusomaisia elementtejä. Esimerkiksi käyttöjärjestelmien kamerasovelluksista, asetukset-valikoista ja kompassisovelluksista löytyy varsin paljon samaa.

Applen ja Xiaomin tuotteiden yhteneväisyyksiä on vertailu aiemmin esimerkiksi TechCrunchin artikkelissa. Xiaomin johtajat luonnollisesti kiistävät yhtiön olevan kopioivan ketään, mutta myöntävät saaneensa innotteita Applelta.


Kopioinnista huolimatta Xiaomi ei ole tehnyt hallaa Applen laitemyynnille Kiinassa. Yhtiö on ennemminkin vienyt asiakkaita Samsungin nenän edestä. Tuoreimpien tietojen mukaan Xiaomi ohitti Samsungin toisen kvartaalin aikana ja nousi Kiinan suurimmaksi älypuhelinmerkiksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
puhetulva (vahvistamaton)

1

Näyttää paljon Huawein android puhelimelta. Hyvä tulee kopioimalla. Nimittäin ascend p7 on hyvä vehje, ja halpa.

Vastaa
JoniS
JoniS

2

Kiistää kopioinnin :DD

miui oli alun perin parin kehittäjän custom rom mitä "myytiin" sillä valtilla että on ios näköinen....

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Lainaan erästä blogaajaa, joka varsin osuvasti kirjoitti: "En tiedä kumman pitäisi olla vihainen, Applen, jota kopioidaan vai Samsungin, koska Xiaomi kopioi niin paljon paremmin".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja