Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisätietoja tulevasta "selfie-Lumiasta", mukana mm. LTE ja Qi-lataus

Matti Vähäkainu

Lisätietoja tulevasta selfie-Lumiasta, mukana mm. LTE ja Qi-lataus
Jo vuotokuvissa esiintynyttä Lumia 730 -mallia odotetaan Microsoftilta ensi kuun alussa. Nyt laitteesta on vuotanut lisätietoja.

Microsoftin odotetaan esittelevän uusia laitteita Berliinin IFA-messujen alla. Superman-koodinimellä tunnettua Lumia 730:aa kutsutaan myös nimellä selfie-Lumia sen laadukkaasta etukamerasta johtuen. Mahdollisesti tapahtumassa esitellään myös uusi Lumia 830.

Uusimpien huhutietojen mukaan Lumia 730 ei suuntaisi Yhdysvaltoihin, sillä sen LTE-taajuudet eivät sitä tue. Tietojen mukaan laite on varustettu LTE:n lisäksi langattomalla Qi-latauksella, NFC-tuella ja nanokokoisella SIM-korttipaikalla. Kokoa Lumia 730:lla on 134.7 x 68.5 mm, joka soveltuu aiempiin huhuihin 4,7 tuuman ja 720-resoluution näytöstä.Aiemmin on kerrottu, että laitteessä olisi 6,7 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamerat, muistakin keskiluokan Lumioista löytyvä Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri ja gigatavu RAM-muistia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja