Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattori: Windows Phonen käyttö lähes tuplaisi Android-puhelimien akkukeston?

7
Manu Pitkänen

Operaattori: Windows Phonen käyttö lähes tuplaisi Android-puhelimien akkukeston?
HTC:n eilen esittelemä Windows Phone -versio aiemmin keväällä myyntiin tulleesta One (M8):sta antaa herkullisen tilaisuuden verrata miten käyttöjärjestelmä vaikuttaa puhelimen akkukestoon. HTC One (M8):ssa ja One (M8) for Windowsissa on identtiset komponentit ja ne eroavat toisistaan oikeastaan vain ohjelmiston osalta.

Windows Phone -versiota myydään Yhdysvalloissa Verizonin kautta. Teleoperaattorin tuotesivuilla ilmoitettujen teknisten tietojen mukaan Windows Phone -versiossa akku kestäisi lähes kertaa pidempään kuin Androidissa ("usage time"). Android-mallin "käyttöajaksi" kerrotaan 12 tuntia, kun Windows-versiossa lukema on 21 tuntia (+75 %). Valmiustilassa akku riittää Windows-mallissa noin kolme päivää pidempään.


Puhelinvertailu ei tunne Verizonin akkukeston ilmoitus- tai mittaustapoja, joten emme osaa sanoa voiko sivuilla ilmoitetut erot johtua jostakin mittaus- tai ilmoitustapaan liittyvästä seikasta. Voi tietysti myös olla, että Verizonin ilmoittamiin tietoihin on eksynyt inhimillinen kirjoitusvirhe. Akkukestoeroista uutisoi WMPowerUser.

HTC:n verkkosivuilla ilmoitettujen teknisten tietojen mukaan Android-mallin puheaika 3G-verkossa on 20 tuntia, kun taas Windows-mallissa se on 22 tuntia. Ero on selvästi pienempi, mutta edelleen Windows-mallin eduksi. Android-mallin akkukesto valmiustilassa on sivujen mukaan 496 tuntia, kun Windows-mallissa akku kestää valmiustilassa 528 tuntia.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kolmansien osapuolien tekemiä akkukestomittauksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
rane_m (vahvistamaton)

1

Aivan varmasti. Itellä kun oli windows luuri kesti siinä akku varsin hyvin kun se meni jatkuvasti jumiin. Ilman irroitettavaa akkua ei saanut edes uudelleen käynnistettyä akkua poistamalla. Sillon kuin se sattui toimimaan ilman jumiutumista ei akku kyllä kauhean kauaa kestänyt.
Toista windows puhelinta en kyllä osta. Kestää se akku sitten vaikka vuoden. Sen verran huonoja kokemuksia tuosta yhdestä luurista. No eipä se montaa kuukautta toiminutkaan vaan lopulta ei suostunut enää edes käynnistymään.

Vastaa
AkZuh
AkZuh

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rane_m:

Aivan varmasti. Itellä kun oli windows luuri kesti siinä akku varsin hyvin kun se meni jatkuvasti jumiin. Ilman irroitettavaa akkua ei saanut edes uudelleen käynnistettyä akkua poistamalla. Sillon kuin se sattui toimimaan ilman jumiutumista ei akku kyllä kauhean kauaa kestänyt.
Toista windows puhelinta en kyllä osta. Kestää se akku sitten vaikka vuoden. Sen verran huonoja kokemuksia tuosta yhdestä luurista. No eipä se montaa kuukautta toiminutkaan vaan lopulta ei suostunut enää edes käynnistymään.

Kerro ihmeessä mistähän windows phonesta kyse? Ei oikein selviä puhutko vaikka windows mobile 6 käyttöjärjestelmästä. Sen mitä itsellä kokemusta windows mobile 7.x ja 8.x niin empä ole törmännyt kys. ongelmaan.

Vastaa
BaldAngel
BaldAngel

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rane_m:

Aivan varmasti. Itellä kun oli windows luuri kesti siinä akku varsin hyvin kun se meni jatkuvasti jumiin. Ilman irroitettavaa akkua ei saanut edes uudelleen käynnistettyä akkua poistamalla. Sillon kuin se sattui toimimaan ilman jumiutumista ei akku kyllä kauhean kauaa kestänyt.
Toista windows puhelinta en kyllä osta. Kestää se akku sitten vaikka vuoden. Sen verran huonoja kokemuksia tuosta yhdestä luurista. No eipä se montaa kuukautta toiminutkaan vaan lopulta ei suostunut enää edes käynnistymään.

Kerro ihmeessä mistähän windows phonesta kyse? Ei oikein selviä puhutko vaikka windows mobile 6 käyttöjärjestelmästä. Sen mitä itsellä kokemusta windows mobile 7.x ja 8.x niin empä ole törmännyt kys. ongelmaan.

ne on androidfaneja joilla on aina windows phonet jumissa :D

itse uutiseen: ei tule uutisena, käytännössä koettu ja ero on päivänselvä

Vastaa
jkij
jkij

4

vuorokauden ollu android käytössä koska nokialainen huollossa.(näyttö rikki) laturissa kiinni kokoajan koska akku ei kestä yhtään. kokoajan saa etsiä ohjeita netistä kun mitkään asetukset ei ole järkevästi tavoitettavissa. todella paska. seuraavaksi hankin varaluuriksi taas nokian niin homma toimii.

Vastaa
Caliber
Caliber

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

vuorokauden ollu android käytössä koska nokialainen huollossa.(näyttö rikki) laturissa kiinni kokoajan koska akku ei kestä yhtään. kokoajan saa etsiä ohjeita netistä kun mitkään asetukset ei ole järkevästi tavoitettavissa. todella paska. seuraavaksi hankin varaluuriksi taas nokian niin homma toimii.

Nokiafanit tarvitsevat varaluureja?

Vastaa
jkij
jkij

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

vuorokauden ollu android käytössä koska nokialainen huollossa.(näyttö rikki) laturissa kiinni kokoajan koska akku ei kestä yhtään. kokoajan saa etsiä ohjeita netistä kun mitkään asetukset ei ole järkevästi tavoitettavissa. todella paska. seuraavaksi hankin varaluuriksi taas nokian niin homma toimii.

Nokiafanit tarvitsevat varaluureja?

se on tosi ikävää jossei androidfanboylla ole varaa ostaa erilaisia leluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Vastaa
Caliber
Caliber

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

vuorokauden ollu android käytössä koska nokialainen huollossa.(näyttö rikki) laturissa kiinni kokoajan koska akku ei kestä yhtään. kokoajan saa etsiä ohjeita netistä kun mitkään asetukset ei ole järkevästi tavoitettavissa. todella paska. seuraavaksi hankin varaluuriksi taas nokian niin homma toimii.

Nokiafanit tarvitsevat varaluureja?

se on tosi ikävää jossei androidfanboylla ole varaa ostaa erilaisia leluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Ei ole tarvetta.
Uutinenkin on kunnon utopiaa, lukuunottamatta suurella akulla varustettua 1520:sta, ei lumiatkaan ole akkukestoilla juhlinut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja