Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä lisää supersuuria puhelimia

2
Matti Vähäkainu

LG:ltä lisää supersuuria puhelimia
LG:n huippusuosittu G3-lippulaivamalli ei ole mikään pieni puhelin. Keskivertokäteenkin sitä saa sovitella hetken aikaa, eikä siltikään yhdellä kädellä käyttäminen ole helppoa. Samaa rataa on hiljattain julkistettu G3 Stylus, jonka koko näytössä on sama kuin G3:ssa, mutta se on vielä suurempi ulkomitoiltaan. Nämä eivät kuitenkaan vedä vertoja uusimmalle tulokkaalle.

Omituisesti Gx2:ksi nimetty laite on vielä edellä mainittua kaksikkoa suurempi. Sen näyttö on peräti 5,7 tuuman kokoinen eli samaa luokkaa kuin Samsungin Note 3:ssa ja oletettavasti Note 4:ssä. Kokoa laitteella on 152,1 x 79,2 x 9,1 mm eli kyseessä on hieman Note 3:a suurempi laite.

Tekniikaltaan Gx2:ssa on palanen sekä G3:a että G3 Stylusta. Lasertarkennus on tuttua G3:sta ja 8 gigan tallennustila sekä matalataajuksinen neliydinsuoritin puolestaan G3 Styluksesta. Näiden välimaastosta ovat puolitoista gigatavua RAM-muistia ja 720p-resoluution näyttö. Lasertarkennuksella toimivan kameran megapikseli lukema on vain 8.Puhelimen julkaisutietoja tai hinta-arvioita ei ole vielä julkaistu. Ei ole myöskään varmaa saapuuko laite ollenkaan länsimarkkinoille. Aivan huippuspeksejä laitteessa ei ole, joten Note 4:n suoraa kilpalijaa siitä ei tule.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja