Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Tällainen on Nokia Lumia 830

2
Manu Pitkänen

Kuvavuoto: Tällainen on Nokia Lumia 830
Alemman hintaluokan huippupuhelimeksi profiloidun Lumia 830:n ulkonäkö paljastui hyvissä ajoin heinäkuussa, mutta WPDang on puhelimen julkistuksen alla julkaissut siitä lisää valokuvia.

Kuten saatettiin odottaa, muistuttaa Lumia 830 supermegahirviökamerapuhelimeksi tituleerattua Lumia 1020:tä ja heinäkuussa Suomessa myyntiin tullutta Lumia 930:tä. Lumia 1020:n perintöä on puhelimen takana oleva suurella mustalla plakaatilla koristeltu kameramoduuli ja Lumia 930:stä on otettu mallia antenniratkaisun suhteen.

Lumia 830:n kuoret ja akku ovat irrotettavaa mallia, lisäksi siitä löytyy microSD-korttipaikka. WPDangin mukaan puhelimessa on 10 megapikselin kamera sekä viisituumainen 720p-näyttö. Kuvien perusteella järjestelmäpiirinä olisi MSM8926 eli Qualcommin Snapdragon 400 -piiri.


Nokia järjestää huomenna julkistustilaisuuden, jossa Lumia 830 tullaan hyvin todennäköisesti esittelemään. Tilaisuudessa nähdään todennäköisesti myös selfie-Lumiaksi profiloitu Lumia 730.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
KeijoG (vahvistamaton)

1

"Nokia järjestää huomenna julkistustilaisuuden"

Eiköhän järjestäjä kuitenkin ole Microsoft? Ainakin maailmalla tapahtuma on Microsoft Press -kategoriaan luokiteltu tilaisuus ja nimetty "More Lumia":ksi.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

2

Irroitettava akku ja muistikorttipaikka on plussaa, mutta odotan yhä että tulisi puhelin, jossa on vielä parempi kamera kuin 1020:ssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja