>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Tällainen on Nokia Lumia 830

2
Manu Pitkänen

Kuvavuoto: Tällainen on Nokia Lumia 830
Alemman hintaluokan huippupuhelimeksi profiloidun Lumia 830:n ulkonäkö paljastui hyvissä ajoin heinäkuussa, mutta WPDang on puhelimen julkistuksen alla julkaissut siitä lisää valokuvia.

Kuten saatettiin odottaa, muistuttaa Lumia 830 supermegahirviökamerapuhelimeksi tituleerattua Lumia 1020:tä ja heinäkuussa Suomessa myyntiin tullutta Lumia 930:tä. Lumia 1020:n perintöä on puhelimen takana oleva suurella mustalla plakaatilla koristeltu kameramoduuli ja Lumia 930:stä on otettu mallia antenniratkaisun suhteen.

Lumia 830:n kuoret ja akku ovat irrotettavaa mallia, lisäksi siitä löytyy microSD-korttipaikka. WPDangin mukaan puhelimessa on 10 megapikselin kamera sekä viisituumainen 720p-näyttö. Kuvien perusteella järjestelmäpiirinä olisi MSM8926 eli Qualcommin Snapdragon 400 -piiri.Nokia järjestää huomenna julkistustilaisuuden, jossa Lumia 830 tullaan hyvin todennäköisesti esittelemään. Tilaisuudessa nähdään todennäköisesti myös selfie-Lumiaksi profiloitu Lumia 730.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
KeijoG (vahvistamaton)

1

"Nokia järjestää huomenna julkistustilaisuuden"

Eiköhän järjestäjä kuitenkin ole Microsoft? Ainakin maailmalla tapahtuma on Microsoft Press -kategoriaan luokiteltu tilaisuus ja nimetty "More Lumia":ksi.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

2

Irroitettava akku ja muistikorttipaikka on plussaa, mutta odotan yhä että tulisi puhelin, jossa on vielä parempi kamera kuin 1020:ssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.