Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kehitti Galaxy Note 4:lle virtuaalitodellisuuslasit

2
Manu Pitkänen

Samsung kehitti Galaxy Note 4:lle virtuaalitodellisuuslasit
Samsung tuntuisi kokeilevan puettavissa laitteissa tällä hetkellä vähän kaikkea ja katsovan syntyisikö niistä mitään kunnollista massatuotetta. Uusia älykellomalleja pukataan tasaiseen tahtiin markkinoille, mutta nyt yhtiö on esitellyt normaalista hieman poikkeavan lisälaitteen: Gear VR:n.

Kyseessä on Samsungin ja Oculuksen kehittämä ja Galaxy Note 4:lle (ei toimi muilla puhelimilla) tarkoitettu virtuaalitodellisuuslisälaite, jonka avulla pelaaja tuntee voi tuntea olevansa osa mobiilipelimaailmaa. Lasien reunasta löytyy kosketuslevy, jolla voi tehdä joitakin liikkeitä, mutta Gear VR on yhteensopiva myös Bluetooth-peliohjainten kanssa. Pelien lisäksi Note 4:n voi laittaa toistamaan 360-asteisia 3D-elokuvatrailereita ja katsella niitä virtuaalilasien kautta.

Gear VR tulee myyntiin syksyllä, mutta sen hintaa ei paljastettu vielä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

_-Jaska-_
_-Jaska-_

1

Njaah, aika turha ainakin toistaiseksi, sillä puhelimille ei juurikaan löydy pelejä, joissa olisi oikeasti hyötyä virtuaalitodellisuudesta tai joihin virtuaalitodellisuus lisäisi kiinnostavuutta. Suurin osa first person peleistä, joita Androidille on on räiskintäpelejä ja niiden pelaaminen puhelimella on tuskaa ilman ohjainta, joten en itse ainakaa tuhlaisi rahaa kyseisiin laseihin. Toivottavasti näiden myötä kuitenkin Androidille tulee pelejä, joissa näistä olisi hyötyä, esim. first person roolipelit olisivat mukavia.

Swing Coptersin pelaaminen virtuaalitodellisuuslaseissa vie sen varmasti aivan uusiin ulottuvuuksiin. :)

Vastaa
samfin
samfin

2

Tjaa a. Oliskohan kohderyhmä ihan oikea... Ostavatko ihmiset mukamas tällaisen puhelimen ketkä pelaavat? Oliskohan ennemmin lähinnä työkäyttöön kokonsa ja hintansa puolesta??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja