Samsung kehitti Galaxy Note 4:lle virtuaalitodellisuuslasit

2
Manu Pitkänen

Samsung kehitti Galaxy Note 4:lle virtuaalitodellisuuslasit
Samsung tuntuisi kokeilevan puettavissa laitteissa tällä hetkellä vähän kaikkea ja katsovan syntyisikö niistä mitään kunnollista massatuotetta. Uusia älykellomalleja pukataan tasaiseen tahtiin markkinoille, mutta nyt yhtiö on esitellyt normaalista hieman poikkeavan lisälaitteen: Gear VR:n.

Kyseessä on Samsungin ja Oculuksen kehittämä ja Galaxy Note 4:lle (ei toimi muilla puhelimilla) tarkoitettu virtuaalitodellisuuslisälaite, jonka avulla pelaaja tuntee voi tuntea olevansa osa mobiilipelimaailmaa. Lasien reunasta löytyy kosketuslevy, jolla voi tehdä joitakin liikkeitä, mutta Gear VR on yhteensopiva myös Bluetooth-peliohjainten kanssa. Pelien lisäksi Note 4:n voi laittaa toistamaan 360-asteisia 3D-elokuvatrailereita ja katsella niitä virtuaalilasien kautta.

Gear VR tulee myyntiin syksyllä, mutta sen hintaa ei paljastettu vielä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy M12 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy M12
213 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
500 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Power
115 € Proshop
129 € Lenovo

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Kommentit (2)

_-Jaska-_
_-Jaska-_

1

Njaah, aika turha ainakin toistaiseksi, sillä puhelimille ei juurikaan löydy pelejä, joissa olisi oikeasti hyötyä virtuaalitodellisuudesta tai joihin virtuaalitodellisuus lisäisi kiinnostavuutta. Suurin osa first person peleistä, joita Androidille on on räiskintäpelejä ja niiden pelaaminen puhelimella on tuskaa ilman ohjainta, joten en itse ainakaa tuhlaisi rahaa kyseisiin laseihin. Toivottavasti näiden myötä kuitenkin Androidille tulee pelejä, joissa näistä olisi hyötyä, esim. first person roolipelit olisivat mukavia.

Swing Coptersin pelaaminen virtuaalitodellisuuslaseissa vie sen varmasti aivan uusiin ulottuvuuksiin. :)

Vastaa
samfin
samfin

2

Tjaa a. Oliskohan kohderyhmä ihan oikea... Ostavatko ihmiset mukamas tällaisen puhelimen ketkä pelaavat? Oliskohan ennemmin lähinnä työkäyttöön kokonsa ja hintansa puolesta??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.