Uusi alle satasen Lumia saapuu Suomessa myyntiin

Matti Robinson

Uusi alle satasen Lumia saapuu Suomessa myyntiin
Heinäkuussa esitelty Lumia 530 on saapumassa ensi viikolla kauppoihin Suomessa. Erittäin suositun Lumia 520:n seuraaja maksaa vain 89 euroa, mutta tarjoaa uutta Windows Phone 8.1 -kokemusta.

Poljettu hinta on tuttu Lumia 520 -mallista, joka otti paikkansa Windows Phone -perheessä vakuuttavalla tavalla. Nokian osaaminen edullisissa puhelimissa ilmeisesti poiki suosiota, sillä Lumia 520 otti pian kärkipaikan maailman myydyimpänä Windows Phonena. Nyt malli saa jatkoa samankaltaisella Lumia 530:lla.

Lumia 530 on edeltäjän tavoin varustettu neljän tuuman WVGA-resoluution kosketusnäytöllä, 512 megatavulla RAM-muistia ja viiden megapikselin kameralla. Tallennustilaa on 4 gigatavua ja se on laajennettavissa microSD-muistikortilla. Järjestelmäpiiri on Snapdragon 200, jossa on 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin.

Laite saapuu myyntiin neljänä värivaihtoehtona: kirkkaan vihreänä, kirkkaan oranssina, valkoisena ja harmaana. Ennakkomyynti on alkanut tänään torstaina kello 9 aamulla.Lumia 530 on myös Puhelinvertailu.comin testattavana ja voit lukea kokemuksistamme lähiviikkoina.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.