Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple esittelee uudet iPhonet – seuraa tapahtumaa täältä

2
Manu Pitkänen

Apple esittelee uudet iPhonet – seuraa tapahtumaa täältä
Tänään Apple pitää Flint Centerissä ison kokoluokan lehdistötilaisuuden, jossa se esittelee näillä näkymin ainakin uuden sukupolven iPhonet sekä iWatch-älyrannekkeen.

Tilaisuuteen on kutsuttu perinteiseen tapaan teknologiajournalisteja, mutta Reutersin mukaan tällä kertaa muutamille muotijulkaisuillekin on lähetetty kutsu. Monet ostavat Applen tuotteita status-symboleiksi, mutta minään muotiesineinä niitä ei voitane oikein pitää (siksipä muotijournalisteja ei ole aiemmin paikalle kutsutukaan). Muotijulkaisuille lähetetyt kutsut viittaavat siihen, että Apple aikoo todella esitellä iWatchin tänään.
Apple tarjoaa tilaisuudestaan suoran verkkolähetyksen, jonka avulla kuulet ja näet julkaistut tuotteet heti tuoreeltaan. Applen virallinen lähetys alkaa Suomen aikaa kello 20.00 ja se on katsottavissa osoitteesta apple.com/live. Tilaisuuden katsomiseen tarvitaan sivuston mukaan joko iOS-laite, Mac-tietokone (Safari-selain) tai Apple TV.

Puhelinvertailu seuraa tilaisuutta, joten tuoreimmat Apple-uutiset löytyvät sivuiltamme heti niiden julkaisun jälkeen. Tilaisuuden alkua odottaessa voit käydä lukemassa iPhone 6 & iWatch -ennakkoartikkelimme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja