Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen uutuudet kuvissa: Astuttiinko designissa nyt harhaan?

2
Manu Pitkänen

Applen uutuudet kuvissa: Astuttiinko designissa nyt harhaan?
IPhone palasi tänään esiteltyjen iPhone 6:n ja 6 Plussan myötä tavallaan juurilleen, sillä Apple otti niiden kohdalla käyttöön iPod touch -vaikutteilla höystetyn designin. Se tarkoittaa käytännössä pyöreälinjaisempaa muotoilua, joka oli läsnä ensimmäisissäkin iPhoneissa. IPhone 4:n ja sen jälkeen käytetty "sardiinipurkkimuotoilu" sai nyt väistyä.

Alle olemme koostaneet muutamia kuvia uusista iPhoneista. Puhelimien paksut antennipaikat sekä rungosta ulospäin työntyvä kamera tulevat varmasti jakamaan ihmisten mielipiteitä. Uusien iPhonien teknisiä tietoja voi lukea täältä ja niiden hinta-/saatavuustiedot Suomessa on kirjattu tänne. Alla on myös kuvia tänään esitellystä Apple Watchista (erilaisilla hihnoilla), joka ei designinsa puolesta ollut aivan niin rohkea kuin ennakkoon hypetettiin. Design on aina makuasia, mutta Android Wear -pohjaiset LG:n G Watch R ja Motorolan Moto 360 (kuvat myös alla) miellyttävät pyöreän näyttönsä ansiosta allekirjoittaneen silmää enemmän.

Apple iPhone 6 ja 6 Plus
Apple Watch


LG G Watch R ja Moto 360

Kommentit (2)

delic
delic

1

"mutta Android Wear -pohjaiset LG:n G Watch R ja Motorolan Moto 360 (kuvat myös alla) miellyttävät pyöreän näyttönsä ansiosta allekirjoittaneen silmää enemmän."

No kaikkia ei voi tietenkään miellyttää. On kuitenkin selvä, että Applella on mielessä paljon isommat ja laajemmat markkinat, eli on pyritty tekemään design jota sekä naiset että miehet voisivat käyttää ja mielestäni siinä onnistuttiin erinomaisesti mitä katsoin sen Apple watch fitness videon missä oli oikea kello ihmisten kädessä näiden mallinnettujen kuvien sijaan missä kello ei kyllä mitenkään säväytä.

Mutta niin, on vaikea nähdä lg kello tai moto 360 naisen kädessä, molemmat on enemmän äijäkelloja, varsinkin lg kello joten siinä menetetään valtavat markkinat.

Vastaa
Jakele
Jakele

2

Olihan, etenkin kellosta, mielenkiintoisempiakin 'skitsejä' esillä.
Todellisessa muotoilussa toki, esim teknikka, asetaa enempi rajotteita, kuin ns 'vapaampi' muotoilussa... Pienoinen pettymys kuitenkin.
Hyvä, ett se Ive saa muita rinnalleen tai edes alaisekseen ...jos uskaltavat (voivat) hiukka laajentaa tuota sittenkin tekniikan sanelemaa mallia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja