Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsungin älylasit odotettavissa ensi vuoden maaliskuussa

Juha Tuppi

Huhu: Samsungin älylasit odotettavissa ensi vuoden maaliskuussa
Samsungin kehittämästä Google Glassin haastajasta oli liikkeellä huhuja ennen tämän vuoden IFA-messuja, mutta korealaismedian esittämistä "tiedoista" huolimatta älylaseja ei nähty tapahtumassa Galaxy Note 4:n rinnalla.

Tizen Experts -sivusto otti eilen Samsungin älylasit uudelleen puheeksi. Sivuston hyödyntämien "teollisuuslähteiden" mukaan Tizen-käyttöjärjestelmään perustuva laite olisi tarkoitus julkaista yhdessä Samsung Galaxy S6:n kanssa ensi vuoden maaliskuussa. Aiemmin arvellun Gear Glass -nimen sijaan älylasit saattaisivat saada nimekseen Gear Blink.Sivuston lähteet mainitsevat tässä yhteydessä myös korealaisviraston tavaramerkkinumeron, joka väitetysti viittaa aiemmin uutisoimaamme lisättyä todellisuutta hyödyntävään käsille heijastettavaan virtuaalinäppäimistöön.


Mikäli nämä väitteet pitävät paremmin paikkansa kuin aikaisemmat huhut, voimme siis päästä kokeilemaan Samsungin näkemystä älylaseista noin puolen vuoden päästä. Toivottavasti korealaisvalmistaja on onnistunut silä välin tekemään muutakin kuin kehittämään uuden nimen älylaseille ja kykenee tuomaan markkinoille laitteen, jolle löytyisi enemmän järkevää käyttöä kuin Googlen vempeleelle.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.